Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

Katerangan pondok:

Lampu saluyu sareng kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur 250V, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Lampu bracket tri-buktina
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Lampu saluyu sareng kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur 250V, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: dijieunna tina plastik rékayasa, dirancang husus pikeun résistansi dampak, résistansi sepuh sareng résistansi suhu luhur.Panutup transmittance dirancang kalayan strips pikeun nyegah sorotan Ngadopsi kualitas luhur yén PC fireproof bakal ngarobah bahan jeung bakal ngarobah warna diadopsi ku prosés, teu ukur alus seragam transmittance lampu, lemes, waterproof, debu-bukti, anti- korosi

Buckles: stainless steel atawa kualitas luhur seuneu retardant PC rékayasa plastik, kakuatan mékanis tinggi, euweuh yellowing jeung dis-ngawarnaan, konsisten jeung warna awak lampu.

Terminal: Nilon 66 rékayasa plastik kalayan tilu inti, tahan suhu 110°C, instalasi merenah tur sambungan stabil.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Daya (Fluoresensi/LED)

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR-SF280

2x80W

1570x136x90

6

AC220V

HR-SF180

1x80W

1570x86x90

6

AC22OV

HR-SF254

2x54w

1210x100x74

6

AC22OV

HR-SF154

1x54w

1210x60x74

6

AC22OV

HR-SF249

2x49W

1570x136x90

6

AC22OV

HR-SF149

1x49W

1570x86x90

6

AC220V

HR-SF224

2x24W

610 x 100 x 74

6

ACZ20V

HR-SF124

1x24W

610 x 60 x 74

6

AC220V

HR-SF235

2x35W

1570x136x90

6

AC220V

HR-SF135

1x35W

1570x86x90

6

AC220V

HR-SF228

2x28W

1210x100x74

6

AC220V

HR-SF128

1x28W

1210x60x74

6

AC220V

HR-SF214

2x14W

610 x 100 x 74

6

ACZ20V

HR-SF114

1x14W

610 x 60 x 74

6

AC220V

HR-SF258

2x58W/2x24W

1570x136x90

6

ACZ20V

HR-SF158

1x58W/1x24W

1570x86x90

6

ACZ20V

HR-SF236

2x36W/2x20W

1270x136x90

6

AC22OV

HR-SF136

1x36W/1x20W

1270x86x90

6

AC220V

HR-SF218

2x18W/2x8W

660 x 136 x 90

6

AC220V

HR-SF118

1x18W/1x8W

660 x 86 x 90

6

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      LED integrasi braket lampu pikeun kantor, reside ...

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Desain Novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb >> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: Awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, kalawan desain novel, penampilan geulis tur volume leutik.Beungeutna dioksidasi sareng anti violet.Teu...

    • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

      ngabeledug-bukti & anti korosi fluor bersih ...

      Ngaran produk ngabeledug-bukti&anti korosi lampu fluoresensi bersih lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ballast éléktronik internal pikeun ballast ledakan-bukti, kalawan sirkuit pondok tur kinerja panyalindungan sirkuit kabuka, pikeun lampu mareuman pangaruh sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420.9 ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

      Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED panel bersih...

      Ngaran produk bevel ujung LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, ...

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...

    • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

      Énergi hemat 150W 250W 400W lampu pertambangan LED

      Ngaran produk Pertambangan lampu Power 150W 250W 400W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Cocog jeung pabrik industri, mall balanja, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.>> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: tekanan tinggi paeh-casting aluminium ngabentuk kotak listrik, perlakuan nyemprot éléktrostatik éksternal.Spinor aluminium purity tinggi, anodized digosok (480T ...