Cai-bukti 9W 18W 25W LED tipe chip lampu tri-buktina

Katerangan pondok:

Lampu minuhan rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diaméter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk jenis chip LED lampu tri-buktina
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

 

Lampu minuhan rating IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diaméter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Awak lampu: dijieunna tina plastik rékayasa, dirancang husus pikeun résistansi dampak, résistansi sepuh sareng résistansi suhu luhur.Panutup transmittance dirancang kalayan strips pikeun nyegah sorotan Ngadopsi kualitas luhur yén PC fireproof nganut kualitas luhur yén PC fireproof bakal ngarobah bahan pikeun ngaluarkeun ku parobahan dina prosés, Henteu ngan transmittance alus, seragam lampu, lemes, waterproof, lebu-buktina, anti - korosi.

Buckles: stainless steel atawa kualitas luhur seuneu retardant PC rékayasa plastik, kakuatan mékanis tinggi, euweuh yellowing jeung dis-ngawarnaan, konsisten jeung warna awak lampu.

Terminal: Nylon66 rékayasa plastik, tilu inti, tahan suhu 110, instalasi gampang, wiring stabil.

Komponén listrik: drive LED ayeuna konstan, tilu-chip, stabilitas kuat.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Konsumsi kakuatan sistem (W)

tingkat IP

Efisiensi sistem (Im/W)

Ukuran awakna ringan (mm)

HR-SF9W

9

65

95

680X75X69

HR-SF18W

8

65

99

1285X75X69

HR-SF25W

25

65

9

1588X75X69

HR-SF9W

9

65

130

680X75X69

HR-SF18W

18

65

130

1285X75X69

HR-SF25W

25

65

130

1588X75X69


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 180V~220VAC aluminum alloy cold rolled LED down light

      180V ~ 220VAC alloy aluminium tiis digulung LED handap ...

      Ngaran produk LED handap lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Awak lampu dijieunna tina alloy aluminium precision paeh-casting, struktur ultra-ipis, mode emitting lampu handap, bubuk permukaan curing suhu luhur. perlakuan, résistansi korosi.Sistem pamakéan lampu nyadiakeun LEDSMB2835 luyu jeung standar Amérika Energy Star, kalawan buruk lampu leutik sarta efisiensi lampu tinggi.Mitsubishi optik diffu...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

      panas dipped galvanized stainless steel aluminium ...

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated Kawat karanjang sambungan kabel baki mangrupa sistem manajemen kabel kawat bolong dilas dihasilkeun tina kawat baja kakuatan tinggi.Baki karanjang kawat dihasilkeun ku w ...

    • 14W 28W 18W bracket light with reflector

      14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

      Lampu bracket Ngaran Produk kalawan kakuatan pemantul 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog pikeun pencahayaan bangsal, laboratorium ...

    • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

      Énergi hemat 150W 250W 400W lampu pertambangan LED

      Ngaran produk Pertambangan lampu Power 150W 250W 400W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Cocog jeung pabrik industri, mall balanja, supermarket, aula ngantosan, aula ngantosan, puseur paméran, gimnasium jeung cahaya lianna.>> Performance sarta Quality Standar: Fitur produk: tekanan tinggi paeh-casting aluminium ngabentuk kotak listrik, perlakuan nyemprot éléktrostatik éksternal.Spinor aluminium purity tinggi, anodized digosok (480T ...

    • pre-galvanized ladder type cable tray

      baki kabel tipe tangga pre-galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated tipe Tangga baki sambungan kabel boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur permeabilit hawa ...