drainase cai palastik PVC-U pipe lempeng

Katerangan pondok:

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb


Rincian produk

Tag produk

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

Parameter teknis:

pipah lempeng

SSDR

diaméterna nominal
(mm)

ketebalan témbok
(mm)

tekanan nominal
1.0MPa

S10
SDR21

40

2

50

2.4

63

3

75

3.6

90

4.3

S12.5
SDR26

110

4.2

125

4.8

140

5.4

160

6.2

180

6.9

200

7.7

225

8.6

250

9.6

280

0.7

315

12.1

355

13.6

400

15.3

500

19.1

630

24.1

tekanan nominal
0,8 MPa

S12.5
SDR26

50

2.0

63

2.5

75

2.9

90

3.5

S16
SDR33

110

3.4

125

3.9

140

4.3

160

4.9

180

5.5

200

6.2

225

6.9

250

7.7

280

8.6

315

9.7

355

10.9

400

12.3

500

15.3

630

19.3

tekanan nominal
2.0MPa

S5
SDR 11

20

2.0

25

2.3

32

2.9

40

3.7

50

4.6

★ 63

5.8

★ 75

6.9

★ 90

8.2

S6.3
SDR 13. 6

★ 110

8.1

★ 125

9.2

★ 140

10.3

160

11.8

★ 180

13.3

★ 200

14.7

★ 225

16.6

★ 250

18.4

★ 280

20.6

★ 315

23.2

★ 355

26.1

★ 400

29.4

★ 500

36.8

tekanan nominal
1.25MPa

S8
SDR17

32

2.0

40

2.4

50

3.0

63

3.8

75

4.5

90

5.4

S10
SDR21

110

5.3

125

6.0

140

6.7

160

7.7

180

8.6

200

9.6

225

10.8

250

11.9

280

13.4

315

15.0

355

16.9

400

19.1

★ 500

23.9

★ 630

30.0

tekanan nominal
2,5 MPa

S4
SDR9

20

2.3

25

2.8

32

3.6

40

4.5

50

5.6

★ 63

7.1

★ 75

8.4

★ 90

10.1.

S5
SDR11

★ 110

10.0

★ 125

11.4

★ 140

12.7

★ 160

14.6

★ 180

16.4

★ 200

18.2

tekanan nominal
0.63MPa

S16
SDR33

63

2.0

75

2.3

90

2.8

S20
SDR41

110

2.7

125

3.1

140

3.5

160

4.0

180

4.4

200

4.9

225

5.5

250

6.2

280

6.9

315

7.7

355

8.7

400

9.8

450

11.0

500

12.3

630

15.4

tekanan nominal
1.6MPa

S6.3
SDR13.6

25

2.0

32

2.4

40

3.0

50

3.7

63

4.7

75

5.6

90

6.7

S8
SDR17

110

6.6

125

7.4

140

8.3

160

9.5

180

10.7

200

11.9

225

13.4

250

14.8

280

16.6

315

18.7

355

21.1

400

23.7

★ 500

29.7

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

      panas dipped séng coated coil baja galvanized

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi sanésna HOT-DIPPED GALVANIZED COIL dicirikeun ku panyalindungan logam dasar (Fe) salaku résistansi korosi séng sorangan sareng tindakan anu efektif dikorbankeun-anodik ...

    • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

      class1 class0 NBR PVC sanyawa busa karét aya ...

      Bahan insulasi sanyawa, ngagunakeun téhnologi husus sangkan polimér "aluminium foil" lapisan komposit logam jeung bahan insulasi karét-plastik raket digabungkeun, comprehensively ngaronjatkeun indikator kinerja bahan insulasi karét-plastik.Bahan insulasi sanyawa parantos janten pilihan idéal pikeun aplikasi dina seueur widang khusus.Hal ieu loba dipaké di lingkungan kasar kayaning workshop produksi pangan, pabrik farmasi, pabrik éléktronik, bersih ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...