drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

Katerangan pondok:

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb


Rincian produk

Tag produk

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

Parameter teknis:

Pipa flaring S, SDR diaméterna luar nominal ketebalan témbok
(Kalayan apron) (mm) (mm)
tekanan nominal S16 63 2
0.63MPa SDR33
75 2.3
90 2.8
S20 110 2.7
SDR41
125 3.1
140 3.5
160 4
180 4.4
200 4.9
225 5.5
250 6.2
280 6.9
315 7.7
355 8.7
400 9.8
450 11
500 12.3
630 15.4
tekanan nominal S12.5 63 2.5
0,8 MPa SDR26
75 2.9
90 3.5
S16 110 3.4
SDR33
125 3.9
140 4.3
160 4.9
180 5.5
200 6.2
225 6.9
250 7.7
280 8.6
315 9.7
355 10.9
400 12.3
500 15.3
630 19.3
tekanan nominal S10 63 0
1.0MPa SDR21
75 3.6
90 4.3
S12.5 110 4.2
SDR26
125 4.8
140 5.4
160 6.2
180 6.9
200 7.7
225 8.6
250 9.6
280 10.7
315 121
355 13.6
400 15.3
500 19.1
630 24.1
tekanan nominal S8 63 3.8
1.25MPa SDR17
75 4.5
90 5.4
S10 110 5.3
SDR21
125 6
140 6.7
160 7.7
180 8.6
200 9.6
225 10.8
250 11
280 13.4
315 15
355 16.9
400 19.1
★ 500 23.9
★ 630 30

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • H beam

      H balok

      H-Beam nyaéta baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan;Sareng éta tiasa ngahémat beban kerja las sareng riveting kusabab suku paralel ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

      warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvani ...

      CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.PPGI / PPGL nyaéta résistansi korosi anu luhur sareng penampilan anu pikaresepeun ngamungkinkeun produsén ngagunakeun bahan ieu dina rupa-rupa ...

    • angle steel

      baja sudut

      SUDUT STEEL bisa diwangun ku kabutuhan béda rupa komponén stress nurutkeun struktur, ogé bisa dipaké pikeun sambungan antara komponén.Loba dipaké dina rupa-rupa struktur arsitéktur sarta rékayasa, kayaning balok, sasak, munara transmisi, hoisting na conveying mesin, kapal, peti, furnaces industri, munara réaksi, bracket kabel, pipa kakuatan, beus-bar bracket, sarta rak gudang jsb Komoditas Ditinju sudut baja pamakéan pikeun nyieun gudang r ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...