drainase cai palastik PVC flared pipe

Katerangan pondok:

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb


Rincian produk

Tag produk

Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

Parameter teknis:

Pipa flaring
(Kalayan apron)

SSDR

diaméterna luar nominal
(mm)

ketebalan témbok
(mm)

tekanan nominal
0.63MPa

S16
SDR33

63

2.0

75

2.3

90

2.8

S20
SDR41

110

2.7

125

3.1

140

3.5

160

4.0

180

4.4

200

4.9

225

5.5

250

6.2

280

6.9

315

7.7

355

8.7

400

9.8

450

11.0

500

12.3

630

15.4

tekanan nominal
0,8 MPa

S12.5
SDR26

63

2.5

75

2.9

90

3.5

S16
SDR33

110

3.4

125

3.9

140

4.3

160

4.9

180

5.5

200

6.2

225

6.9

250

7.7

280

8.6

315

9.7

355

10.9

400

12.3

500

15.3

630

19.3

tekanan nominal
1.0MPa

S10
SDR21

63

0.0

75

3.6

90

4.3

S12.5
SDR26

110

4.2

125

4.8

140

5.4

160

6.2

180

6.9

200

7.7

225

8.6

250

9.6

280

10.7

315

121.0

355

13.6

400

15.3

500

19.1

630

24.1

tekanan nominal
1.25MPa

S8
SDR17

63

3.8

75

4.5

90

5.4

S10
SDR21

110

5.3

125

6.0

140

6.7

160

7.7

180

8.6

200

9.6

225

10.8

250

11.0

280

13.4

315

15.0

355

16.9

400

19.1

★ 500

23.9

★ 630

30.0


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

      warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvani ...

      CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.PPGI / PPGL nyaéta résistansi korosi anu luhur sareng penampilan anu pikaresepeun ngamungkinkeun produsén ngagunakeun bahan ieu dina rupa-rupa ...

    • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

      pipe PVC ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe S, SDR nominal luar ketebalan témbok diaméterna (Kalayan apron) (mm) (mm) tekanan nominal S16 63 2 0.63MPa SDR33 75 2.3 90 2.8 S20 110 2.7 SDR41 125 3.1 140 3.5 160 4.420 4.

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      fireproof soundproof kaca insulasi termal w ...

      Wol kaca Centrifugal mangrupakeun bahan filamentous dijieunna tina kaca molten fiberized ku prosés niupan centrifugal sarta disemprot ku résin thermosetting, lajeng subjected ka curing termal jeung processing jero, nu bisa dijieun kana runtuyan produk kalawan sababaraha kagunaan, kayaning kaca Kapas. dewan, saluran fiberglass, dewan AC, suhu luhur kaca wol, jsb >> kinerja produk jeung standar: 1. insulasi Thermal, nyerep sora jeung réduksi noise 2. Alus termal st ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel ...

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...