bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre filter hawa

Katerangan pondok:

Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.


Rincian produk

Tag produk

Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.
Loba dipaké dina outlet hawa seger jeung parabot suplai hawa seger inlet ngamurnikeun hawa tina sistem hawa-conditioning umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun na hirup jasa.Suhu ambient umumna dianggo kirang ti 93 derajat.
Aya dua runtuyan bahan wates: bagian tilepan galvanized jeung alloy aluminium.

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi

EN779

Volume hawa

(m/h)

lalawanan mimiti

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

290×595×46

G2

1700

70

lalawanan awal

2,5 kali

490×595×46

2800

595 × 595 × 46

3400

290×595×46

G3

1700

95

490×595×46

2800

595 × 595 × 46

3400

290×595×46

G4

1700

130

490×595×46

2800

595 × 595 × 46

3400

290×595×46

F5

1700

140

490×595×46

2800

595 × 595 × 46

3400


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • all-metal net primary air filter

      saringan hawa primér bersih sadaya-logam

      Pikeun bahan filter, aya stainless steel anyaman atawa untun aluminium multi-lapisan gelombang cross nangtung sarta horizontal.Ukuran standar ketebalan nyaéta 1 inci sareng 2 inci.Pikeun bahan pigura, Anjeun bisa milih pigura stainless steel atawa pigura aluminium nu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri jeung leungitna tekanan lemah sareng kempelan lebu tinggi.Éta gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga, ngahémat biaya.Aplikasi pikeun saringan hawa sadaya-aluminium: saringan ieu janten anu paling ekonomis sareng ...

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • high temperature air filter

      saringan hawa suhu luhur

      FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Ieu utamana pikeun equipments purifikasi hawa-suhu luhur sarta sistem anu merlukeun garis produksi palapis tinggi kayaning drying ...

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • v-type medium efficiency v bank air filter

      v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

      filter nu adopts V-BANK filter kinerja sedeng (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag. sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Watek ambient umum ...

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...