v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

Katerangan pondok:

Filter ngadopsi saringan V-BANK tina kinerja sedeng (filter nyayogikeun efisiensi

60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, mibanda efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.


Rincian produk

Tag produk

Filter ngadopsi saringan V-BANK tina kinerja sedeng (filter nyayogikeun efisiensi
60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, mibanda efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.
>> spésifikasi produk:


Tipe

Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi

Volume hawa

(m³ / h)

lalawanan awal

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

KOTAK

305 x 610 x 292

F6

1700

90

lalawanan awal

2,5 kali

F7

110

F8

130

610x610x292

F6

3400

90

F7

110

F8

130

Tunggal-lulugu

592 x 287 x 292

F6

1700

98

F7

120

F8

140

592x592x292

F6

3400

98

F7

120

F8

140


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • partition medium efficiency filter

      partisi filter efisiensi sedeng

      Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.>>Spesifikasi produk: Actu...

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...

    • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

      partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi HEPA fi ...

      Katerangan Produk: partisi filter efisiensi tinggi (partisi kertas) Filter adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot....

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • non-partition tank type high efficiency filter

      tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

      Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um Standar: EN1822, ClassH13/H14 Suhu awét: 80 C Kalembaban awét: 100% RH (NO Embun) Fitur: henteu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan a bahan sealing gél-kawas husus.aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng efisiensi tinggi ...