Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

Katerangan pondok:

Desain V ngawangun sareng saringan pleat paling mini, ngagaduhan langkung saringan tibatan saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas saringan dipisahkeun ku napel ngalembereh panas, sarta ayeuna teh loba dipaké dina hawa-conditioners jeung widang lianna nu boga syarat ketat dina hawa.


Rincian produk

Tag produk

efisiensi: 99.99%, 99.995% @ 0.3um
Baku: EN1822, KelasH13/H14
Suhu awét: 80 ℃
Kelembaban awét: 100% RH (NO Embun)
Fitur: Desain V ngawangun sareng saringan pleat paling mini, ngagaduhan langkung saringan tibatan saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas saringan dipisahkeun ku napel ngalembereh panas, sarta ayeuna teh loba dipaké dina hawa-conditioners jeung widang lianna nu boga syarat ketat dina hawa.
Pigura: bahan pigura bisa milih pigura beusi galvanized, pigura aluminium atawa pigura stainless steel.Bentuk kotak, flange tunggal jeung flange ganda bisa selected.Mesh urang dua sisi bisa nyadiakeun net panyalindungan logam tambahan.

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Blok saringan (V)

Flange

(Teu aya/Geus)

Volume hawa

(m/h)

Laju angin

(Ibu)

lalawanan awal

(Pa)

Résistansi ahir

(Pa)

H13

H14

287 × 592 × 292

2V

NoFlanged / Dan Falan

1080

2.0

249

270

bongbolongan

520

592×287×292

4V

Taya Flanged / Dan Falan

1080

2.0

249

270

592×490×292

4V

Taya Fanged / Dan Falan

1780

20

249

270

592 × 592 × 292

4V

Taya Flanged / Dan Falan

2160

2.0

249

270

610×610×292

4V

Taya Flanged / Dan Falan

2400

2.0

249

270

305×610×292

2V

Taya Flanged / Dan Falan

1200

2.0

249

270

610×610×292

4V

Taya Flanged / Dan Falan

3400

2.5

249

270

305×610×292

2V

Taya Flangad / Dan Falan

1700

2.5

249

270


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

      partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi HEPA fi ...

      Katerangan Produk: partisi filter efisiensi tinggi (partisi kertas) Filter adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot....

    • non-partition tank type high efficiency filter

      tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

      Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um Standar: EN1822, ClassH13/H14 Suhu awét: 80 C Kalembaban awét: 100% RH (NO Embun) Fitur: henteu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan a bahan sealing gél-kawas husus.aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng efisiensi tinggi ...

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

      bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina outlet hawa seger jeung parabot suplai hawa seger inlet ngamurnikeun hawa tina sistem hawa-conditioning umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun na ser...

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...

    • partition medium efficiency filter

      partisi filter efisiensi sedeng

      Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.>>Spesifikasi produk: Actu...