sinar ultraviolét germicidal

Katerangan pondok:

lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, nyerep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta muterkeun hiji allochromatic, énergi foton ultraviolét diserep ku pasangan basa DNA, ngabalukarkeun mutasi bahan genetik, nyieun baktéri maot instan atawa teu bisa baranahan, ngahontal tujuan sterilization.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk sinar ultraviolét germicidal
Kakuatan 30W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, nyerep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta muterkeun hiji allochromatic, énergi foton ultraviolét diserep ku pasangan basa DNA, ngabalukarkeun mutasi bahan genetik, nyieun baktéri maot instan atawa teu bisa baranahan, ngahontal tujuan sterilization.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: dijieunna tina kualitas luhur stainless steel

Listrik: ngadopsi kawat listrik conforming kana standar nasional, lampu dilengkepan ballast éléktronik kinerja tinggi.

Tempat lumaku: Ultraviolet ray disinfection sterilization USES pisan lega, rumah sakit, sakola, pabinihan, bioskop, beus, kantor, kulawarga, jeung sajabana, éta bisa purify hawa, ngaleungitkeun bau musty, oksigén luar, ogé ngahasilkeun kadua upacara sanggeus ultraviolet. kamar disinfection ray, hawa utamana seger.Disinfeksi ultraviolét di tempat umum tiasa nyegah sababaraha kuman nyebarkeun ngaliwatan hawa atanapi ngalangkungan permukaan.umur panjang disinfection ultraviolét, panangtayungan polusi cai, perlakuan cai, polusi, cai, parabot disinfection polusi kayaning sistem cai murni, umumna dina 24 jam operasi, hirup lampu sterilization ultraviolét jeung reliabilitas anu sarat tinggi, lamun hirupna pondok, ngaganti biaya lampu, sarta pohara merenah.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna hampang

Cabang / Kotak

Voltaseu

sinar ultraviolét germicidal

18W

6206090

20

AC220V

sinar ultraviolét germicidal

30W

9256090

20

AC220V

sinar ultraviolét germicidal

36W

12306090

20

AC220V

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

      stainless steel panel digulung tiis kelas 1 beresih ...

      Ngaran produk LED / fluoresensi lampu bersih Power LED: 18W 30W 36W Fluoresensi: 20W 12W 8W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.> > Pelaku...

    • class 1 recessed type clean light

      kelas 1 recessed tipe lampu beresih

      Ngaran produk Recessed tipe lampu bersih Power LED: 20W 12W 8W Fluoresensi: 14W 21W 28W 18W 30W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Light awak dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • class 1 back lift or lower open type clean light

      kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

      Ngaran produk Balik tipe angkat lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS lampu pinuh fits keel, sarta gampang pikeun masang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.>&...