T tipe keel lampu strip

Katerangan pondok:

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, USES komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk T Tipe keel lampu strip
Kakuatan 8W 15W 24W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, USES komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

Lampu sahadé: kualitas luhur PC molding, lampu lemes sareng transmitansi lampu tinggi

Listrik: ngadopsi téknologi patch LED pang anyarna, ngahémat énergi 80% dibandingkeun sareng lampu pijar kalayan pangaruh cahaya anu sami, kalayan umur 50000 jam sareng drive LED konstan-ayeuna kelas luhur, kalayan stabilitas anu kuat;kakuatan lampu bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer, kakuatan darurat bisa nyetél.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.10-1999, GB7000.1-2007, GB17743-1999, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna ringan (mm)

Fluks cahayana

Voltaseu

TMX-T / LED01S

8W

495

80OLM

AC220V-50HZ

TMX-T / LED025

15w

795

150OLM

AC220V-50HZ

TMX-T / LED03S

24W

1095

240OLM

AC220V-50HZ

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

      Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED panel bersih...

      Ngaran produk bevel ujung LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, ...

    • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

      aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, foo ...

      Ngaran produk Cimata serelek lampu bersih Power 58W 28W 36W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS sahadé lampu dirancang kalayan tipe teardrop.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Manglaku ka ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung ...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W tegangan badag LED proyék-lampu l ...

      Ngaran produk LED lampu proyék-lampu Daya 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ngiuhan lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, alus teuing panas dissipation kinerja sumber lampu dijieunna tina ultra-luhur. manik lampu kacaangan, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workho ...

    • medical clean light for medical operation room ICU

      lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

      Ngaran produk médis strip lampu bersih Daya 28W 36W LED: 20W Asal Cina Tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu awak kartu design konéng, penampilan berehan, diwangun-di eunteung pemantul, luminaire pigura design lamping 45 derajat, geulis, gampang pikeun beresih;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb & g ...

    • pre-galvanized ladder type cable tray

      baki kabel tipe tangga pre-galvanized

      Tipe baki kabel Padet, perforated, tipe tangga, kawat bolong, FRP Panjang 2000-6000mm Max.working beban Numutkeun ukuran Sisi rail jangkungna 25-220mm Width 50-1250mm Kandelna 0.8-2.25mm OEM Sadia Supply kamampuhan 600 ton per bulan Paket Angkutan Usuk atawa sakumaha ngaropéa Sadaya rengse Pra-Gal, elektro-Gal, HDG, Bubuk coated tipe Tangga baki sambungan kabel boga kaunggulan beurat hampang, béaya rendah, bentuk unik, instalasi merenah, dissipation panas alus tur permeabilit hawa ...