struktur waja

  • angle steel

    waja sudut

    ABAJA NGLE tiasa diwangun ku kabutuhan anu béda tina sababaraha komponén setrés numutkeun strukturna, ogé tiasa dianggo pikeun konéksi antar komponén. Digunakeun sacara lega dina rupa-rupa struktur arsitéktur sareng rékayasa, sapertos balok, sasak, menara transmisi, angkat sareng mesin mesin, kapal, wadah, tungku industri, menara réaksi, kurung kabel, pipa listrik, kurung beus-bar, sareng rak-gudang .

  • H beam

    H balok

    H-Pancaran mangrupikeun waja konstruksi ékonomi énggal. Bentuk salib baja tina balok H raoseun, sipat mékanis na saé, unggal titik dina bagianna bakal langkung seragam nalika digulung, gaduh setrés internal anu handap, dibandingkeun sareng balok universal anu biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta palang ageung bagian modulus, beurat enteng, hemat logam, éta tiasa ngirangan 30% -40% tina struktur gedong

  • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

    201 202 301 304 316 Panas digulung stainless steel Datar Bar

    BAR FLAT nyaéta waja anu bagian salibna sagi opat sareng ujungna rada kabur. Éta tiasa janten waja bérés. Ogé tiasa dianggo pikeun ngelas tabung billet sareng bungkus lemparan kalayan lempengan ipis, éta tiasa dianggo pikeun ngempelkeun beusi, alat-alat sareng bagian mékanis, dina arsitéktur anu dianggo pikeun rohangan struktur ram, tangga sareng anu sanésna nalika didamel baja.

  • I beam

    Kuring balok

    PANAS-PANAS GALVANISI I-BEAM disebut ogé panas-beuleum galvanis I balok atanapi balok seng seng panas dicelupkeunana sanggeus karat steelh-500 derajat Celcius lebur dina séng, balok napel dina lapisan séng dina permukaan, janten tujuan antiséptik, cocog pikeun sagala jinis asam sareng halimun alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    BAR FLAT nyaéta waja anu bagian salibna sagi opat sareng ujungna rada kabur. Éta tiasa janten waja bérés. Ogé tiasa dianggo pikeun ngelas tabung billet sareng bungkus lemparan kalayan lempengan ipis, éta tiasa dianggo pikeun ngempelkeun beusi, alat-alat sareng bagian mékanis, dina arsitéktur anu dianggo pikeun rohangan struktur ram, tangga sareng anu sanésna nalika didamel baja.