pipa stainless steel

Katerangan pondok:

BAR datarnyaéta baja anu bagian melintang sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.


Rincian produk

Tag produk

BAR datarnyaéta baja anu bagian melintang sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.

Bungkusan

Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang

Beurat kebat

Sakitar 2 ton

MOQ

2 ton unggal ukuran

Waktos pangiriman

15-20 poé sanggeus narima deposit canggih

Aplikasi:

Loba dipaké pikeun konstruksi, wangunan kapal, .Machinery manufaktur Struktur baja, grating baja, Tangga jsb ...

Pasar Utama

Asia Kidul, Asia Wétan, Asia Tenggara
Afrika
Amérika Kalér, Amérika Kidul
Wétan Tengah
Pasar Doméstik

>> Ngeunaan kami:


Cina Electronics System Téknik No. 2 Konstruksi Co., Ltd (CESE2) diadegkeun dina 1953 ku Cina Electronics System Téknik Co., Ltd (CESEC) salaku pausahaan téhnologi-milik nagara badag.CESE2 nyadiakeun rentang pinuh ku kontrak profésional sarta jasa kontrak umum kayaning panyalindungan lingkungan bersih, sistem fasilitas calakan ngabéréskeun skéma, konsultan rékayasa, manajemén proyék, ngayakeun parabot, konstruksi jeung instalasi ogé operasi sarta perawatan fasilitas.Wewengkon jasa na ngawengku sirkuit terpadu, tampilan panel datar, kadaharan, apoték, pertahanan nasional, kasehatan, tanaga anyar, manufaktur mesin jeung konstruksi wangunan sipil & industri.CESE2 mangrupikeun perusahaan munggaran anu nampi Penghargaan Lu Ban, anu mangrupikeun hadiah réngking pangluhurna pikeun industri bersih di Cina.

CESE2 boga 60 taun pangalaman jeung sajarah, sarta geus milu dina loba proyék konstruksi nasional konci.Kalawan kualitas luhur sarta kapercayaan teguh dina ngungudag kaunggulan, CESE2 geus meunang loba panghargaan nasional jeung propinsi.Sapertos Hadiah Luban, hadiah pérak, Penghargaan Inovasi Téknologi Elektronik Cina, "Bintang Instalasi Cina".Ogé, geus sababaraha kali dipeunteun salaku hiji konstruksi alus teuing jeung instalasi perusahaan di Cina, luhureun 100 usaha di Propinsi Jiangsu, pausahaan instalasi pangalusna di Jiangsu jeung Jiangsu perusahaan tinggi-tech, jsb.

CESE2 ngartos yén kasaingan nyababkeun langkung seueur kasempetan, sareng teras janten pamimpin sareng nampi langkung seueur kasempetan, pikeun ngajaga inovasi anu konstan.Pausahaan tujuanana janten panyadia jasa internasional pikeun konstruksi industri sareng sistem rékayasa lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...

    • I beam

      Kuring beam

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi anu sanés.Ukuran Beurat Dimensi(mm) kg/mh BTI 100×68 11,26 100 68 4,5 I 120×74 13,99 120 74 5,5 I 140×80 16,89 140 80 5,5 I ...

    • water drainage plastic PVC-U straight pipe

      drainase cai palastik PVC-U pipe lempeng

      pipe PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: pipe lempeng S, SDR diaméterna nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 1.0MPa S10 SDR21 40 2 50 2.4 63 3 75 3.6 90 4.3 S12.5 SDR26 110 4.2 125 4.8 140 5.4 ...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      [Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metalurgi, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna. atanapi proyék rékayasa] ASTM A321, ASTM A778, ASTM A789, ASTM A790, ASTM A358 spésifikasi sareng diménsi nyaéta kieu (Spesifikasi diménsi ngan ukur nyumponan ASME B36.19M, B36.01M) OD ... Diaméter Luar Nominal.