pipa stainless steel

Katerangan pondok:

Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metallurgy, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna atawa proyék rékayasa]ASTM A321ASTM A778ASTM A789ASTM A790Spésifikasi sareng diménsi ASTM A358 nyaéta kieu(spésifikasi dimensi ngan meets ASME B36.19MB36.01M


Rincian produk

Tag produk

[Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metalurgi, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna. atanapi proyék rékayasa]ASTM A321ASTM A778ASTM A789ASTM A790Spésifikasi sareng diménsi ASTM A358 nyaéta kieu(spésifikasi dimensi ngan meets ASME B36.19MB36.01M

OD

Diaméter luar

Ketebalan Tembok Nominal

SCH 5S

SCH 10s

SCH 40s

DN

NPS

mm

mm

mm

mm

8

1/4"

13.72

1.24

1.65

2.24

10

3/8″

17.15

1.24

1.65

2.31

15

12″

21.34

1.65

2.11

2.77

20

3/4"

26.67

1.65

2.11

2.87

25

1″

33.4

1.65

2.77

3.38

32

1-1/4

42.16

1.65

2.77

3.56

40

1-12″

48.26

1.65

2.77

3.68

50

2'

60.33

1.65

2.77

3.91

65

2-1/2"

73.03

2.11

3.05

5.16

80

3'

88.9

2.11

3.05

5.49

90

3-12″

101.6

2.11

3.05

5.74

100

4

114.3

2.11

3.05

6.02

125

5″

141.3

2.77

3.4

6.55

150

6″

168.28

2.77

3.4

7.11

200

8″

219.08

2.77

3.76

8.18

250

10″

273.05

3.40

4.19

9.27

300

12″

323.85

3.96

4.57

9.53

350

14″

355.6

3.96

4.78

9.53

400

16″

406.4

4.19

4.78

9.53

450

18″

457

4.19

4.78

9.53

500

20″

508

4.78

5.54

9.53

550

22″

559

4.78

5.54

-

600

24″

610

5.54

6.35

9.53

750

30″

762

6.35

7.92

-

800

32″

812.8

-

7.92

17.48

850

34″

863.6

-

7.92

17.48

900

36″

914.4

-

7.92

19.05

Spésifikasi sareng diménsi standar sanés sapertos GB / T12771 sareng HG20537 dianggo salaku rujukan atanapi perjanjian antara anu mésér sareng anu ngajual.

Tabel klasifikasi ketebalan témbok pipa:

Diaméterna nominal

Diaméter luar

Ketebalan Tembok Nominal

DN

Séri A

Séri B

SCH 5S

SCH 10s

SCH 20s

SCH 20

SCH30

SCH 40

15

21.3

18

1.6

2.1

2.6

-

-

2.9

20

26.9

25

1.6

2.1

2.6

-

-

2.9

25

33.7

32

1.6

2.8

3.2

-

-

3.2

32

42.4

38

1.6

2.8

3.2

-

-

3.6

40

48.3

45

1.6

2.8

3.2

-

-

3.6

50

60.3

57

1.6

2.8

3.2

3.6

-

4.0

65

76

76

2.0

3.0

3.6

4.5

-

5.0

80

88.9

89

2.0

3.0

4.0

4.5

-

5.6

90

101.6

-

2.0

3.0

4.0

4.5

-

5.6

100

114.3

108

2.0

3.0

4.0

5.0

-

5.9

125

139.7

133

2.9

3.4

4.5

5.0

-

6.3

150

168.3

159

2.9

3.4

5.0

5.6

-

7.1

200

219.1

219

2.9

4.0

5.0

6.3

7.1

8.0

250

273

273

3.6

4.0

6.3

6.3

8.0

8.8

300

323.9

325

4.0

4.5

6.3

6.3

8.8

10

350

355.6

377

4.0

5.0

-

8.0

10

11

400

406.4

426

4.0

5.0

-

8.0

10

12.5

450

457

478

4.0

5.0

-

8.0

11

14.2

500

508

529

5.0

5.6

-

9.5

12.5

16

550

558.8

580

6.0

6.4

9.5

9.5

12.5

16

600

609.6

630

6.0

6.4

9.5

9.5

14.3

17.5

 

>> Prosés produksi:


2

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

      panas dipped séng coated coil baja galvanized

      HOT-DIP GALVANIZED I-BEAM disebut oge hot-dip galvanized I beam atawa hot dip séng balok anu immersed sanggeus karat steelh-500 darajat Celsius melts dina séng, balok napel na lapisan séng dina beungeut cai, pikeun ngawula ka salaku hiji tujuan antiseptik. , Cocog pikeun sagala jinis halimun asam sareng alkali sareng lingkungan korosi sanésna HOT-DIPPED GALVANIZED COIL dicirikeun ku panyalindungan logam dasar (Fe) salaku résistansi korosi séng sorangan sareng tindakan anu efektif dikorbankeun-anodik ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      drainase cai palastik PVC flared pipe

      PVC pipe ieu loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb parameter teknis: Flaring pipe (Kalayan). apron) S, SDR diaméter luar nominal (mm) ketebalan témbok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160...

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      tiis digulung baja coil tiis digulung st teuas pinuh ...

      >> Katerangan ngeunaan Cold Rolled Steel Coil (CRC) Cold Rolled Steel Coil dihasilkeun ku pickling hot-rolled coil sareng digulung sacara seragam dina suhu anu cocog pikeun ketebalan anu langkung tipis.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.Spésifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • stainless steel pipe

      pipa stainless steel

      FLAT BAR nyaéta baja anu bagian melintangna sagi opat sareng ujungna rada blunt.Bisa jadi baja rengse.Ogé bisa dipaké pikeun dilas billet tube na paking rolling lambar jeung slab ipis, éta bisa dipaké pikeun hoop beusi, parabot jeung bagian mékanis, dina arsitektur dipaké pikeun struktur kamar ram, tangga jeung sajabana lamun eta fished baja.Paking Dina kebat atanapi sakumaha sarat customer urang beurat kebat Ngeunaan 2 ton MOQ 2 ton unggal ukuranana Pangiriman Time 15-20 poé sanggeus receiv ...

    • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

      Kelas 1 kelas 0 karét insulasi palastik mater ...

      Kinerja kaamanan seuneu anu luhur Kinerja tahan seuneu tina kelas B1 warna karét sareng produk plastik sapinuhna nyumponan sarat kelas inflammable B1 sareng di luhur diatur dina GB 8627 "Metode Klasifikasi pikeun Kinerja Ngaduruk Bahan Gedong".Ngadopsi rumus panyalindungan lingkungan unik, bahan dina kaayaan durukan, konsentrasi haseup leutik, nalika durukan moal ngahasilkeun ngabahayakeun kana haseup awak manusa.Foa mikro nano milik...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing ...

      55% AL-ZN COATED STEEL COIL mangrupikeun substrat baja anu dilapis dina dua sisi sareng alloy aluminium-séng kalayan komposisi palapis, 55% aluminium, 43,4% séng sareng 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.Ketebalan Range 0.14 mm – 2.00 mm Lebar Range 600 mm – 1250 mm...