Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter

Katerangan pondok:

Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur sareng ngiderkeun hawa salaku bagian tina sistem pemanasan, ventilasi, sareng AC (HVAC).Panangan hawa biasana kotak logam ageung anu ngandung blower, elemen pemanasan atanapi pendingin, rak saringan atanapi kamar, atenuasi sora, sareng damper.


Rincian produk

Tag produk

Urang salawasna bisa nyugemakeun konsumén urang terhormat kalayan kualitas alus urang, harga alus sarta layanan alus alatan kami leuwih profésional sarta leuwih teuas-kerja sarta ngalakukeun hal eta dina ongkos-éféktif cara pikeun Desain Husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter, Kami geus langkung ti 20 taun pangalaman sareng industri ieu, sareng penjualan produk kami sacara efektif mumpuni.Kami bakal nyayogikeun anjeun salah sahiji ideu anu paling terampil pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun.Sagala masalah, lumangsung ka urang!
Urang salawasna bisa nyugemakeun konsumén urang terhormat kalayan kualitas alus urang, harga alus sarta layanan alus alatan kami leuwih profésional sarta leuwih teuas-kerja sarta ngalakukeun hal eta dina cara ongkos-éféktif pikeunCina Operating Room HEPA Filter, HEPA Filter pikeun nyucikeun hawa, Kami pasangan dipercaya anjeun dina pasar internasional produk urang.Urang difokuskeun nyadiakeun layanan pikeun klien kami salaku unsur konci dina strengthening hubungan jangka panjang urang.Ketersediaan terus-terusan produk kelas luhur dina kombinasi sareng jasa pra- sareng saatos penjualan kami anu saé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global.Kami daék cooperate jeung babaturan bisnis ti di imah jeung di mancanagara, pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang gede.Wilujeng sumping di Didatangan pabrik urang.Ningali maju ka gaduh win-win gawé babarengan sareng anjeun.

Ngaran Produk Unit hawa komérsial industri AC sentral
Saumur hirup > 20 taun
Kaayaan Anyar
fungsi pilihan Cooling / Pemanasan / Nyaring hawa / Dehumidification jsb
Paket angkot Kasus triplek
Pamasangan Lalangit, lantai nangtung
tegangan operasi 380/400 VAC
Sertifikasi RoHS, ISO, CE, CCC
Asal Cina
Aplikasi Kamar bersih, industri, rumah sakit, médis
Kode HS 8415101000

Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur sareng ngiderkeun hawa salaku bagian tina sistem pemanasan, ventilasi, sareng AC (HVAC).Panangan hawa biasana kotak logam ageung anu ngandung blower, elemen pemanasan atanapi pendingin, rak saringan atanapi kamar, atenuasi sora, sareng damper.

>> Kinerja sareng Standar Kualitas:


Modél

TFNP(14)ADA

TFNP(16)ADA

TFNP(21.5)ADA

TFNP(24.8)ADA

Kamampuh cooling

kW

14

16

21.5

24.8

Kapasitas pemanasan

kW

15.5

17

26.3

29

Sasayogian tanaga

V/Ph/Hz

380-415/3/50

Kompresor

Tipe

Tipe Rotary

Jenis Gulung

Jumlah

popotongan

1

1

2

2

Input kakuatan

Niiskeun

kW

3.9

4.53

8.2

9.03

Pemanasan

kW

4.25

4.85

8.7

9.23

Refrigerant

Tipe

R410A

Beurat

kg

2.9

3.2

5.5

7

Kondensor (Sisi Udara)

Hawa Sisi Panas-Exchanger Tipe

Tambaga-Fin-Coil

Jumlah Fan Motor

popotongan

1

Volume Aliran Udara

× 103m3/jam

7

7

9

10

Input Motor kipas

kW

0.2

0.2

0.7

0.7

Evaporator (Sisi Cai)

Cai Sisi Panas-Exchanger Tipe

Tipe piring

Leungitna Tahan Cai

kPa

18

19

38

39

Diaméter Pipa Inlet / Outlet

mm

DN40

Volume Aliran Cai

m3/jam

2.15

2.49

3.7

4.3

Max.Tekanan

MPa

1

Tipe Sambungan Pipa Cai

Sambungan lemes

Diménsi

L

mm

970

970

1600

1600

W

mm

400

400

900

900

H

mm

1327

1327

1080

1080

Ukuran bungkusan

L × W × H

mm

1082x435x1456

1082x435x1456

1620x1034x2041

1620x1034x2041

Beurat

Beurat bersih

kg

111

120

270

290

Beurat Operasi

kg

112

122

300

330

Sambungan Wiring

Wiring kakuatan

mm2× No.

10 × 5-Inti

Wiring Sinyal

mm2× No.

0,75 × 3-Inti

Tipe Kontrol

Controller kabel

Alat panyalindungan Kasalametan

Saklar tekanan tinggi/rendah, perlindungan anti-ibun, saklar aliran cai, panyalindungan over-load, sareng panyalindungan urutan fase kakuatan.

Pamanas listrik

Sasayogian tanaga

V/Ph/Hz

380/3/50

(Pilihan)

Input kakuatan

W

7.5

15

7.5

15

Tingkat Noise

dB(A)

61

60

61

60

Suhu Cai Operasi

°C

Cooling: 5 ~ 17 pemanasan: 45 ~ 50

Suhu Ambient

°C

Cooling: 5 ~ 17 pemanasan: 45 ~ 50

Urang salawasna bisa nyugemakeun konsumén urang terhormat kalayan kualitas alus urang, harga alus sarta layanan alus alatan kami leuwih profésional sarta leuwih teuas-kerja sarta ngalakukeun hal eta dina ongkos-éféktif cara pikeun Desain Husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter, Kami geus langkung ti 20 taun pangalaman sareng industri ieu, sareng penjualan produk kami sacara efektif mumpuni.Kami bakal nyayogikeun anjeun salah sahiji ideu anu paling terampil pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun.Sagala masalah, lumangsung ka urang!
Desain husus pikeunCina Operating Room HEPA Filter, HEPA Filter pikeun nyucikeun hawa, Kami pasangan dipercaya anjeun dina pasar internasional produk urang.Urang difokuskeun nyadiakeun layanan pikeun klien kami salaku unsur konci dina strengthening hubungan jangka panjang urang.Ketersediaan terus-terusan produk kelas luhur dina kombinasi sareng jasa pra- sareng saatos penjualan kami anu saé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global.Kami daék cooperate jeung babaturan bisnis ti di imah jeung di mancanagara, pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang gede.Wilujeng sumping di Didatangan pabrik urang.Ningali maju ka gaduh win-win gawé babarengan sareng anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Special Design for China Small HEPA Filter FFU HEPA Filter

      Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU ...

      Urang salawasna bisa nyugemakeun konsumén urang terhormat kalayan kualitas alus urang, harga alus sarta layanan alus alatan kami leuwih profésional sarta leuwih teuas-kerja sarta ngalakukeun hal eta dina ongkos-éféktif cara pikeun Desain Husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter, Kami geus langkung ti 20 taun pangalaman sareng industri ieu, sareng penjualan produk kami sacara efektif mumpuni.Kami bakal nyayogikeun anjeun salah sahiji ideu anu paling terampil pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun.Sagala masalah, lumangsung ka urang!Urang salawasna bisa nyugemakeun anjeun ...

    • Industrial Commercial Medical Filter air handling unit Ahu clean room Air Conditioner

      Industrial Commercial Médis Filter handli hawa ...

      Ngaran Produk Unit hawa komérsial industri AC sentral Hirupna> 20 taun Kaayaan Anyar fungsi Pilihan Cooling / Pemanasan / Air Filtering / Dehumidification jsb Paket angkutan Lapis kasus siling Gunung, floor nangtung Tegangan Operasi 380/400 VAC Sertifikasi RoHS, ISO, CE, CCC Asal Aplikasi Cina Kamar bersih, industri, rumah sakit, kode HS médis 8415101000 Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ...

    • Special Design for China Small HEPA Filter FFU HEPA Filter

      Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU ...

      Urang salawasna bisa nyugemakeun konsumén urang terhormat kalayan kualitas alus urang, harga alus sarta layanan alus alatan kami leuwih profésional sarta leuwih teuas-kerja sarta ngalakukeun hal eta dina ongkos-éféktif cara pikeun Desain Husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter, Kami geus langkung ti 20 taun pangalaman sareng industri ieu, sareng penjualan produk kami sacara efektif mumpuni.Kami bakal nyayogikeun anjeun salah sahiji ideu anu paling terampil pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun.Sagala masalah, lumangsung ka urang!Urang salawasna bisa nyugemakeun anjeun ...

    • Clean room packaged unit central combined air conditioner

      Kamar bersih unit pakét gabungan sentral hawa c...

      Ngaran Produk digabungkeun AC Hirupna> 20 taun Kaayan Anyar fungsi Pilihan Cooling / Pemanasan / Filter hawa / Dehumidification jsb Paket angkutan Lapis kasus siling siling, floor nangtung Tegangan Operasi 380/400 VAC Sertifikasi RoHS, ISO, CE, CCC Asal Cina Aplikasi Kamar bersih , laboratorium, rumah sakit, médis, farmasi kode HS 8415101000 Desain struktural kakuatan tinggi komposit pigura alloy alumina anodic;saringan terstruktur rangka...