Agen Slime Remover

Katerangan pondok:

Produk ieu utamana diwangun ku surfactant kationik efisiensi tinggi, penetrant kuat tur dispersant.Cai mibanda lega-spéktrum,-efisiensi tinggi germicidal jeung ganggang pangabisa killing, slime fungsi stripping kuat sarta fungsi beberesih;Dina waktos anu sami, éta tiasa ngalembutkeun sareng ngabersihan permukaan logam, ngahambat korosi sareng ningkatkeun laju bursa panas alat.

Fitur produk:
1.It boga dispersibility alus tur perméabilitas, penetrasi kuat, karacunan lemah sareng Peta gancang, sarta boga dékomposisi alus tur stripping pangaruh on slime diwangun ku slime, sludge oily, baktéri jeung sékrési ganggang jeung baktéri jeung ganggang,
2.Non corrosive kana logam, karét, plastik, jeung sajabana, gampang leyur dina cai jeung teu kapangaruhan ku karasa cai,
3.Wide rentang aplikasi: loba dipaké dina sirkulasi sistem cai rupa industri, dina waktos anu sareng, éta boga fungsi bactericide, algaecide, agén beberesih, jsb.

Métode pamakéan:
1.It bisa dipaké salaku agén slime stripping.Nalika aya seueur ganggang, upami anjeun hoyong ngahontal pembunuhan gancang sareng pangaruh stripping, anjeun tiasa ningkatkeun dosis.Saatos nambahkeun-efisiensi tinggi slime stripper, zat ngambang kudu dihapus dina waktu pikeun nyingkahan déposisi sekundér dina sirkulasi cai alatan stripping.

Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
1.25kg / tong, 200kg / tong, atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku konsumén,
2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Bisi cipratan teu kahaja, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
3.It kudu disimpen dina tempat tiis tur garing, sarta suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-25 ºC;Tanggal panyimpenan nyaéta 10 bulan,
4. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

Laboratorium kami:
Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
Jalur uji kami:
Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment SystemSlime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
Patén kami:
Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Heavy metal removal agent

      Agén panyabutan logam beurat

      Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) ...

    • Bactericidal Algicide

      Algicide Baktérisida

      Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...