01-2

Widang Pelayanan

Industri sirkuit terintegrasi
Industri énergi anyar
Industri pangan sareng farmasi
Industri pabrik mesin
Industri tampilan panel datar
Industri élmu kahirupan
Industri konstruksi umum
Pusat Data Internét (IDC)

02-3

Jasa prosés sakabeh

Konsultasi & Desain
Manajemén Téknik
Ngadaan Alat
Logistik Perdagangan
Pangwangunan & Pamasangan
Operasi & Pangropéa