Skala Korosi Inhibitor

Katerangan pondok:

Produk ieu dirancang pikeun ngadalikeun déposisi uyah anorganik umum, oksida logam, silikat, fosfat jeung pangotor koloid séjén dina beungeut pilem.Ogé bisa dipaké salaku agén antifouling di kota, sistem perlakuan sludge industri, cooling industri jeung sirkuit pemanasan.
Ieu cocog pikeun cooling cai, sirkulasi cai, alat keur ngagolakkeun perlakuan cai, oilfield perlakuan cai, reverse osmosis, seawater desalination sarta sistem perlakuan cai industri lianna.

Fitur produk:
1.It éféktif bisa ngadalikeun skala karbonat, sulfat jeung uyah anorganik lianna.Éta pohara efektif pikeun nyegah skala silikon sareng fosfat.
2.To ngaleungitkeun pangaruh ion beusi jeung ion logam multivalent ku chelation.
3.It boga pangaruh dispersi alus on colloid, partikel jeung oksida logam, sarta bisa ngajaga efisiensi tinggi dina kaayaan kualitas cai TSS tinggi jeung aréa aliran low.

Métode pamakéan:
Métode 1.Dosing: éta tiasa dianggo langsung atanapi éncér 5 dugi ka 10 kali kalayan solusi cai bersih.Nalika nganggo, pompa pangukuran kedah dianggo pikeun pakan anu akurat sareng dilengkepan ku mixer statik.Agén kedah dicampur lengkep sareng leyur sateuacan dianggo.
2.Dosage: nu dosage husus perlu ditangtukeun nurutkeun jenis kualitas cai béda, umumna 3-10ppm.

Hal-hal anu peryogi perhatian:
1.It milik agén kimiawi.Dilarang pisan nempatkeun éta dina beueus, panas, kakeunaan panonpoé sareng hujan,
2.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
3. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
1,25 kg / laras, atawa nurutkeun sarat pamaké,
2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Upami cipratan, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
3.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
Bahan struktural 4.Compatible ngawengku: stainless steel, poliétilén, polipropilén, CPVC, HDPE na Teflon.Ulah make beusi, alloy tambaga atawa aluminium.
Laboratorium kami:
High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
Jalur uji kami:
High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion InhibitorHigh Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
Patén kami:
High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...

    • Decolourant

      Dekolor

      Produkna mangrupikeun sanyawa polimér kationik amina kuarterér sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flokulasi, sareng degradasi CODcr.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan decolorization of high-chroma wastewater dina tutuwuhan ngalelep, sarta bisa dilarapkeun ka pengobatan asam sarta bubarkeun ngalelep wastewater.Ogé bisa dipaké pikeun pengobatan wastewater industri kayaning tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, inks, sarta papermaking.Fitur produk Kamampuhan decolorization kuat ...

    • COD Remover

      COD Panyabutan

      Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...

    • Deodorant

      Deodoran

      Produk ieu ngagunakeun téknologi ékstraksi tutuwuhan pikeun nimba bahan éféktif tina akar, batang, daun, kembang jeung bungbuahan tina rupa-rupa tutuwuhan.Éta ngahasilkeun kakuatan dina aksi sinar, ningkatkeun kagiatan cairan tutuwuhan, sareng tiasa gancang polimerisasi ku rupa-rupa molekul anu ngabahayakeun sareng bau.Substitusi, substitusi, adsorption jeung réaksi kimiawi séjén, éféktif nyoplokkeun amonia, amina organik, walirang dioksida, hidrogén sulfida, métil mercaptan, métil sulfida jeung sajabana.

    • Anionic and Cationic PAM

      Anionic jeung PAM kationik

      Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...