panel sandwich wol batu ku dua lapisan magnesium oksida papan

Pedaran pondok:

Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Panel sandwich wol batu
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropea
Kandel Tembok 50mm 75mm 100mm
Kandel Nyanghareupan Baja 0,5-1,0mm
Bahan Pelat Outer PPGI, Al-mg-M, n Baja waja, baja SS, waja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur pigura Struktur pigura galvanis atanapi profil
Aplikasi Bahan kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi

 

Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.
Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.

11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Panel sandwich wol batu buatan tangan
Ngadopsi lambar permukaan PCGl anu saé sareng pangisi wol batu.
Leungeun didamel nganggo pigura profil aluminium GIor.
Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé
Diharapkeun utamina pikeun industri éléktronik (bengkel), farmasi (- kamar bersih) sareng kimia (bengkel buktina seuneu)
Spésifikasi
Panjangna: sakumaha per sarat, biasana ≤6000mm
Lebar: paling umum 1180mm, 1150mm, 980mm, kandel anu tiasa disesuaikan: 5Omm, 75mm, 100mm
Sambungan: Sambungan bentuk "中", sambungan lalaki sareng awéwé, 3 awéwé 1 jenis lalaki
Standar kinerja sareng kualitas
Konduktivitas termal: 0,044w / mk
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, tahan shock sareng tahan seuneu) cocog sareng standar GB nasional

2

>>PAKET :


1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • 50mm 75mm 100mm thickness paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      50mm 75mm 100mm ketebalan kertas honeycomb sandw ...

      Ngaran produk Honeycomb sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Length 6000mm atanapi disesuaikan Wall Thickness 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Struktur Struktur Galvanis atanapi profil frame Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar beresih farmasi Sistem témbok kamar bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina warna ...

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS c ...

      Ngaran produk EPS panel sandwich Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atanapi kandel Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, bahan HDP Core Struktur EPS Frame Galvanis atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel sareng G ...

    • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

      panel sandwich batu silikon seuneu pikeun témbok ...

      Ngaran produk Silicon rock sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Length 6000mm atanapi disesuaikan Wall Thickness 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel , HPL, VCM Coating PE, PVDF, bahan HDP Core Struktur EPS Frame Galvanis atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan pangeusi EPS. Hand ma ...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium sareng l ganda ...

      Ngaran produk Honeycomb sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Length 6000mm atanapi disesuaikan Wall Thickness 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Struktur Struktur Galvanis atanapi profil frame Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar beresih farmasi Sistem témbok kamar bersih mangrupikeun papan komposit anu didamel tina warna ...

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Nami produk Panel stainless steel honeycomb sandwich Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atanapi kandel Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn waja, HPL, VCM Palapis pe, PVDF, HDP Inti bahan EPS Frame Struktur Galvanis atanapi profil pigura struktur Aplikasi Bahan Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan EPS fi ...

    • PU polypurethane sandwich panel

      Panel sandwich polypurethane PU

      Ngaran Produk PU panel sandwich Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atanapi kustomisasi Tembok Tebal 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, bahan HDP Core Struktur EPS Frame Galvanis atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, tuangeun, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo G ....