Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Prosés gawé
1. Pompa cai atah- nyadiakeun tekanan ka filter keusik quartz / filter karbon aktif.
2. Filter multi-sedeng-nyingkirkeun kekeruhan, zat tergantung, zat organik, koloid, jsb.
3. Filter Karbon Aktif–Cabut warna, klorida bébas, zat organik, zat ngabahayakeun, jsb.
4. tekanan tinggi pompa-Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran ro.
5.Sistim RO– bagian utama tutuwuhan.Laju desalting mémbran RO tiasa ngahontal 98%, ngaleungitkeun langkung ti 98% ion.

lamun perlu model sejen, mangga ngabejaan kapasitas, cai atah jeung requirments cai produk.

Modél CEIET
kuantitas 1 nyetél
Aliran Cai Produk 0.1-200 m3/h
TDS Cai Atah (≤) 38000 mg/L
TDS Cai Produk (≤) 600 mg/L
Laju Pamulihan (≥) 20 %
Laju Desalinasi (≥) 99.00 %
Dipeunteun Power nurutkeun modél KW
Daya Operasi nurutkeun modél KW
Suhu Operasi 25~35 ºC
Operasi PH 6~9
Klorin Bébas Cai Atah (≤) 0.1 mg/L
Tekanan Operasi (≤) 6 Mpa
Voltaseu 380/220/415 V
Frékuénsi 50/60 HZ
Fase 3 ph
Ukuran nurutkeun modél m
.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Dosing Medicine Filling Machine

      Mesin Pengeusian Dosing

      Prinsip gawé Mesin soaking ubar mangrupakeun alat nu integrates prosés neundeun bubuk garing, dahar, soaking, ngabubarkeun jeung curing.alat nu bisa éfisién tur merenah ngamajukeun curing lengkep jeung ngabubarkeun ubar, sarta nyegah lumangsungna karacunan ubar Prosés persiapan solusi ieu laun réngsé ngaliwatan klasifikasi unggal tank solusi.Tangki solusi dipisahkeun pikeun mastikeun waktos réaksi pangsaéna sareng konsentrasi konstan dina eac ...

    • Lime Feed Dosing system

      Sistem Dosing Feed Jeruk Nipis

      Prinsip gawé: alat Dosing Jeruk Nipis mangrupakeun alat pikeun nyimpen, Nyiapkeun jeung dosing bubuk kapur.Bubuk sareng hawa diangkut ka tong tuang pikeun disimpen ku feeder vakum.Hawa discharged sanggeus dimurnikeun ku panyabutan lebu jeung Unit filtration, sarta bubuk kapur ragrag kana bin gudang.Kapasitas neundeun bin gudang dikirimkeun ku sensor tingkat ka sistem kontrol.Mesin dosing jeruk nipis dipasang di handapeun tong sampah ngirimkeun bahan ...

    • Automatic Sludge Bucket

      Ember Sludge Otomatis