Kabel insulasi PVC

Katerangan pondok:

Kabel kakuatan PVC (kabel listrik plastik) mangrupikeun salah sahiji produk kualitas luhur perusahaan urang.Produk henteu ngan ukur gaduh kamampuan listrik anu saé, tapi ogé gaduh stabilisasi kimiawi anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel henteu dugi ka ragrag.Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo nu dipeunteun tegangan 6000V atawa sahandapeun.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran PVC Insulated Power Cable
Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku
Voltaseu 0.6/1kV,~3.6/6kV atawa 0.6/1~1900/3300V 
Konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor
Bagéan anu nyilang Dumasar sarat klien urang
Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedeng dianggo dina peletakan tetep ka
ngadistribusikaeun listrik dina tegangan dipeunteun AC 3.6kV na handapeun garis transmisi 6kV.
Bungkusan Paket Drum Kayu atanapi Drum Beusi-kai
Insulasi PVC atanapi XLPE

Kabel kakuatan PVC (kabel listrik plastik) mangrupikeun salah sahiji produk kualitas luhur perusahaan urang.Produk henteu ngan ukur gaduh kamampuan listrik anu saé, tapi ogé gaduh stabilisasi kimiawi anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel henteu dugi ka ragrag.Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo nu dipeunteun tegangan 6000V atawa sahandapeun.

>> Ngeunaan kabel kakuatan kami:


Urang bisa ngahasilkeun sagala jinis kabel kakuatan jeung dipeunteun tegangan (U0/U) ti 0.6/1 kv ka 1.8/3kv, 3.6/6kv, 3.6/7.2kv, 6/10kv, 6/12kv, 8.7/15kv, 8.7/17.5 kv, 12/20kv, 12/24kv, 18/30kv, 18/36kv dina jalur transmisi & transformasi pikeun tujuan waterproofing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

      tegangan low atawa sedeng overhead hawa dibuntel c...

      Ngaran ABC Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 600V Konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 600V na handapeun 600V garis transmisi.Bungkusan Drum Kayu Paket atanapi Beusi-kayu kendang Insulasi PVC atanapi XLPE Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupakeun innovativ pisan ...

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...