PVC lawon atawa aluminium lakonan gancang rolling roller nepi panto jepret

Katerangan pondok:

Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.
Buka speed bisa dikawasa.
Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.
Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.


Rincian produk

Tag produk

Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.
Buka speed bisa dikawasa.
Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.
Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.

Barang Parameter
Bahan curtain High density PVC coated lawon ngalembereh panas
Kandel tirai 0.8mm-1.0mm
Modeu kontrol Tombol manual, kadali jauh, jsb
Windows PVC transparan dewan lemes kristal kalawan ketebalan tina 1.0mm-1.2mm
lalawanan angin Biasana 9m/s
Bahan tahan angin Aluminium alloy bar angin-lalawanan
Laju muka 0.8-1.5m/s (variable frékuénsi adjustable speed)
Sistim kontrol PLC, kotak listrik kontrol konvérsi frékuénsi, jsb
Warna Biru, oranyeu, jsb

Kecerdasan sareng kasalametan efisiensi anu luhur ngajantenkeun seueur dianggo dina dahareun, kimia, tékstil, éléktronika, supermarkét, neundeun tiis, logistik, gudang sareng efisiensi produksi anu sanés, bebas debu sareng syarat tingkat suhu anu luhur.

High Speed ​​Door loba dipaké di pabrik modern jeung gudang.Bisa ngajalankeun dina speed kacida luhurna (nepi ka 2.5m / s) jeung frékuénsi (nepi ka 2000 kali / poé), pas pisan pikeun wewengkon kalawan lalulintas beurat.Aliran hawa ngaliwatan panto diréduksi écés, ngajaga lingkungan indoor.Ngajalankeun otomatis diwujudkeun ku sistem kontrol sareng sensor anu diprogram.Panto modél ieu nawiskeun hemat energi anu mangpaat dina aplikasi komérsial sareng industri.Salaku tambahan, éta ngirangan bising sareng lebu tina daérah kerja caket dieu.Éta pilihan idéal pikeun seueur aplikasi komérsial sareng industri.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • PU polypurethane sandwich panel

      PU polypurethane sandwich panel

      Ngaran produk PU sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Luar Bahan Plat PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun ku G....

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...

    • electric driven clean room window with fog effect

      jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut: Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liqu ...

    • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

      panto panel résin melamin bersih pikeun ind médis ...

      Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;Warna euyeub tur tékstur permukaan;Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;Pangeusi: kertas hon...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • magnesium oxysulfate sandwich panel for clean room pharmaceuticals food factory hospital fireproof

      panel sandwich oxysulfate magnésium pikeun r bersih ...

      Ngaran Produk Panel sandwich Magnésium oxysulfate Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Luar Lempeng Bahan PPGI, baja Al-Mg-SS,n ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core bahan EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler....