Panel sandwich polypurethane PU

  • PU polypurethane sandwich panel

    Panel sandwich polypurethane PU

    Ngadopsi PCGI lambar permukaan anu saé kalayan pangeusi EPS. Leungeun didamel nganggo pigura profil GI atanapi Aluminium.

    Merenah pikeun dipasang sareng dibongkar, kinerja komprehensif anu saé.