PU polypurethane sandwich panel

Katerangan pondok:

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk panel sandwich PU
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


panel PU
Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng PU salaku pangisi.Panel ieu ngagaduhan konduktivitas termal anu rendah sareng kinerja insulasi anu saé.PU mangrupa salah sahiji bahan insulasi pang éfisiénna.Panel ieu ngagaduhan fitur di handap ieu: penampilan anu saé, résistansi seuneu anu saé, cocog pikeun instalasi sareng ngabongkar, henteu beracun sareng henteu bau, buktina cai sareng buktina Uap.
Kinerja sareng standar kualitas
Panel ieu ngagabungkeun beban-bearing, insulasi termal, buktina cai, résistansi seuneu jadi hiji.
Ngadopsi desain modular, gampang pikeun instalasi sareng ngabutuhkeun waktos konstruksi pondok.Éta gaduh rasio harga / kinerja anu saé.
Spésifikasi
Panjangna: sakumaha per sarat, biasana≤6000mm
Lebar: paling umum 1180mm, 1150mm, 980mm, Ketebalan customizable: 50mm, 75mm, 100mm
Sambungan: "中" sambungan bentuk, sambungan jalu jeung bikang, 3 bikang 1 tipe jalu
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

      lawon PVC atawa aluminium lakonan gancang rolling rol ...

      Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.Buka speed bisa dikawasa.Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.Item Parameter Curtain bahan High density PVC coated panas ngalembereh lawon curtain ketebalan 0.8mm-1.0mm Control mode Tombol Manual, kadali jauh, jsb Windows PVC transparan dewan lemes kristal kalawan ketebalan tina 1.0mm-1.2mm lalawanan Angin Umumna 9m / s Angin resi. ..

    • holllow double glazing clean window

      holllow ganda glazing jandela beresih

      Desain pigura kerung, insulasi sora sareng insulasi panas.Ngeusian gas garing, teu ngahasilkeun halimun.Sambungan lemes sareng sistem témbok sareng éndah.kinerja sealing alus.Loba dipaké dina éléktronika, ubar, kadaharan jeung industri lianna.Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Sadaya jandéla purifikasi nganggo gelas lapisan ganda sareng v ...

    • magnesium oxysulfate sandwich panel for clean room pharmaceuticals food factory hospital fireproof

      panel sandwich oxysulfate magnésium pikeun r bersih ...

      Ngaran Produk Panel sandwich Magnésium oxysulfate Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Luar Lempeng Bahan PPGI, baja Al-Mg-SS,n ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core bahan EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler....

    • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

      fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

      Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

    • Windows with manual magnetic built-in blind

      Windows kalawan manual magnét diwangun-di buta

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>>Ngeunaan windows nganggo buta manual magnét diwangun-di: Téori jandela sareng buta diwangun-di magnét manual nyaéta ngagunakeun ...

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...