Produk

  • medical clean light for medical operation room ICU

    lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

    Kartu design awak lampu konéng, penampilan berehan, diwangun-di pemantul eunteung, desain pigura luminaire 45 derajat lamping, geulis, gampang pikeun ngabersihan;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb.

  • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

    kertas honeycomb sandwich panel pikeun ICU farmasi rumah sakit kamar bersih

    Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

  • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

    plat aluminium gusset ditunda siling LED lampu panel bersih

    Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    tiis digulung baja coil tiis digulung baja teuas pinuh teuas

    COIL STEEL gulung tiisdihasilkeun ku pickling hot-rolled coil jeung rolling eta seragam dina suhu appropriated kana ketebalan thinner.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.

  • PVC inuslated cable

    Kabel insulasi PVC

    Kabel kakuatan PVC (kabel listrik plastik) mangrupikeun salah sahiji produk kualitas luhur perusahaan urang.Produk henteu ngan ukur gaduh kamampuan listrik anu saé, tapi ogé gaduh stabilisasi kimiawi anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel henteu dugi ka ragrag.Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo nu dipeunteun tegangan 6000V atawa sahandapeun.

  • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

    stainless steel tiis digulung panel kelas 1 lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

  • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich honeycomb aluminium kalawan lapisan ganda papan magnésium oksida

    Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

  • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

    Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED lampu panel bersih

    Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

  • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

    warna coated GI GL PPGI PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing lambar

    CCL (Color Coating Line) peralatan sareng téknologi sadayana jalur diwanohkeun ti Jepang Nippon, sadaya araméter minuhan ENRO-STANDARD.eta adopts tilu-roller palapis, dua palapis dua drying, lebar palapis maksimum nyaéta 1450mm.rupa-rupa sarat high-end bisa dihontal.Warna sareng spésifikasi sanésna tiasa sayogi upami dipénta para nasabah.

  • galvanized perforated cable tray

    baki kabel perforated galvanized

    Mibanda sipat anti korosi pohara alus, harepan hirup panjang, harepan hirup leuwih panjang batan sasak biasa, produksi gelar luhur industrialisasi, kualitas jeung stabilitas.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina lingkungan outdoor anu tunduk kana korosi atmosfir parna sarta teu gampang repaired.

  • ultraviolet germicidal light

    sinar ultraviolét germicidal

    lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, nyerep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta muterkeun hiji allochromatic, énergi foton ultraviolét diserep ku pasangan basa DNA, ngabalukarkeun mutasi bahan genetik, nyieun baktéri maot instan atawa teu bisa baranahan, ngahontal tujuan sterilization.

  • new type high level aluminium silicate sandwich panel wall panel

    tipe anyar tingkat tinggi aluminium silikat panel témbok panel témbok

    Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi aluminium silikat.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.