Produk

  • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

    70W 100W 150W tegangan badag LED lampu proyék-lampu

    Teduh tina lampu dijieunna tina kualitas luhur aluminium paeh casting, kinerja dissipation panas unggulan sumber lampu dijieunna tina manik lampu kacaangan ultra-luhur, kacaangan tinggi, sarta pamakéan leuwih stabil;Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil.Cocog jeung cahaya inténsitas tinggi indoor, kayaning workshop, tempat umum jeung cahaya spasi jangkung lianna.

  • H beam

    H balok

    H-Beammangrupakeun baja konstruksi ékonomi anyar.Bentuk baja cross section of H beam nyaman, sipat mékanis na alus, unggal titik dina bagian bakal leuwih seragam nalika rolling, ngabogaan stress internal low, dibandingkeun jeung beam universal biasa, kaunggulan tina H-typed nyaéta cross badag. modulus bagian, beurat hampang, logam ngahemat, éta bisa ngurangan 30% -40% tina struktur wangunan

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

    Kabel kakuatan insulated XLPE cocog pikeun dipasang dina jalur transmisi sareng distribusi kakuatan kalayan AC 50HZ sareng tegangan dipeunteun 0.6 / 1kV35kV
    Tegangan dipeunteun: 0,6 / 1kV ~ 35kV
    bahan konduktor: tambaga atawa aluminium.
    Jumlah cores: inti tunggal, dua cores, tilu cores, opat cores (3 + 1 cores), lima cores (3 + 2 cores).
    Jenis kabel: non-armored, pita baja ganda Armored jeung kawat baja Armored kabel

  • class 1 recessed type clean light

    kelas 1 recessed tipe lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

  • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

    panel sandwich batu silikon fireproof pikeun hateup témbok kamar beresih

    Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

  • 180V~220VAC aluminum alloy cold rolled LED down light

    180V ~ 220VAC alloy aluminium tiis digulung LED handap lampu

    Awak lampu dijieunna tina alloy aluminium precision paeh-casting, struktur ultra-ipis, mode emitting lampu handap, bubuk permukaan perlakuan curing suhu luhur, résistansi korosi.Sistem pamakéan lampu nyadiakeun LEDSMB2835 luyu jeung standar Amérika Energy Star, kalawan buruk lampu leutik sarta efisiensi lampu tinggi.Mitsubishi piring difusi optik, lampu lemes, efisiensi kaluaran lampu tinggi.Ngarojong faktor kakuatan tinggi terasing catu daya drive konstan-ayeuna, skéma desain standar tinggi, Pilihan bahan ketat, nguji rigorous, pikeun mastikeun lampu jalan stabil sarta panjang umur.Tempat lumaku: puseur seni Museum, imah butik, hotél high-end, high-end mall balanja jeung cahaya konci indoor lianna.

  • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

    anti ramo GL galvalume steel coil pikeun roofing cadar

    55% AL-ZN coated steel coilnyaéta substrat baja coated dina dua sisi jeung alloy aluminium-séng jeung komposisi palapis nu, 55% aluminium, 43,4% séng jeung 1,6% silikon.Résistansi korosi anu saé tina Aluzinc mangrupikeun hasil tina sipat dua zat logam: pangaruh panghalang aluminium anu aya dina permukaan palapis sareng panyalindungan séng.

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    low atawa sedeng tegangan overhead hawa dibuntel konduktor aluminium kabel ABC kabel overhead

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional.Eta nyadiakeun tingkat luhur kaamanan jeung reliabilitas, leungitna kakuatan handap sarta ékonomi sistem pamungkas ku cara ngurangan instalasi, pangropéa jeung ongkos operative.Sistem ieu idéal pikeun panyebaran padésan sareng khususna sampurna pikeun dipasang dina rupa bumi anu sesah sapertos daérah pagunungan, daérah leuweung, daérah basisir jsb.

  • medical clean light for medical operation room ICU

    lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

    Kartu design awak lampu konéng, penampilan berehan, diwangun-di pemantul eunteung, desain pigura luminaire 45 derajat lamping, geulis, gampang pikeun ngabersihan;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb.

  • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

    kertas honeycomb sandwich panel pikeun ICU farmasi rumah sakit kamar bersih

    Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

  • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

    plat aluminium gusset ditunda siling LED lampu panel bersih

    Cahaya caang kaluar lengkep datar, kalayan sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ULTRAVIOLET, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, euweuh radiasi, euweuh fenomena stroboscopic.Beurat hampang sareng gampang dipasang.Cocog jeung hotél, kamar pasamoan, pabrik atawa kantor, pamakéan komérsial, fasilitas padumukan atawa umum, sakola jeung rumah sakit dimana hemat energi jeung lampu indéks Rendering tinggi warna anu diperlukeun.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    tiis digulung baja coil tiis digulung baja teuas pinuh teuas

    COIL STEEL gulung tiisdihasilkeun ku pickling hot-rolled coil jeung rolling eta seragam dina suhu appropriated kana ketebalan thinner.Éta gaduh konfigurasi permukaan anu saé sareng sipat mékanis anu saé pikeun dianggo dina produksi mobil sareng alat éléktronik.