Produk

  • Defluoride agent

    Agén defluoride

    Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...
  • Phosphorus removing agent

    Agén miceun fosfor

    Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...
  • DISPOSABLE MASK FOR CHILDREN

    TOPENG DISPOSABLE Pikeun barudak

    Fitur GB2626-2006 Sertipikat 3 Lapisan Perlindungan Ukuran Percetakan Kartun Lucu Larapkeun pikeun Pamakéan Raray Barudak 01 Cuci atanapi disinfect leungeun sateuacan ngaluarkeun topéng tina bungkusan.Hindarkeun noél permukaan jero topéng.02 Tahan topéng ku tali ceuli jeung asupkeun irung jeung sungut di jero topéng.03 Bebenah tali ceuli dina dua ceuli 04 Teundeun ramo kadua leungeun di tengah jepitan irung, bari mencet ka jero.05 Pindahkeun ujung ramo sapanjang...
  • FFP2 FILTERING HALF MASK_CUP TYPE

    FFP2 FILTERING HALF MASK_CUP TYPE

    Jenis cangkir nyaring satengah topeng parantos dirarancang kalayan kanyamanan dina pikiran.The super-lemes, pinding cushioned nyadiakeun kanyamanan instan acan langgeng;sedengkeun desain anu kuat ngajantenkeun tangguh sareng awét.Fitur sareng Kaunggulan FFP2 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 94 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Klip Irung Fléksibel Klip irung gampang pikeun anu ngagemna kapang dina irung gancang, ngabantosan nyayogikeun segel anu pas sareng aman.Lega sareng Awét S...
  • FFP2 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

    FFP2 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

    Jinis tali ceuli anu dilipat sareng masihan panyalindungan anu dipercaya sareng nyaman tina bahaya partikel hawa.Éta didamel tanpa staples atanapi bagian anu tiasa dicabut leutik, cocog sareng rupa-rupa bentuk sareng ukuran raray.Merenah mun teu ngagem tur mibanda breathability alus teuing.Fitur sareng Kaunggulan FFP2 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 94 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Desain Tanpa Staple Pikeun ngabantosan ngaminimalkeun résiko kontaminasi kana saringan satengah m...
  • FFP3 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

    FFP3 FILTERING HALF MASK_FOLDING TYPE

    FFP3 nyaring satengah topeng kami dilengkepan tali ngaitkeun adjustable, nu mantuan ngahontal kasaimbangan diaksés kanyamanan sarta pangaruh sealing alus pikeun panangtayungan.Fitur sareng Kaunggulan FFP3 Level CE disatujuan pikeun sahenteuna 99 persén efisiensi filtrasi ngalawan natrium klorida sareng partikel dumasar-minyak.Desain Dua-tali Desain Dua-tali kalawan kantétan titik ganda dilas mantuan nyadiakeun segel aman.Kanyamanan Beungeut Panutup jero anu mulus ngabantosan nyiptakeun lingkungan anu nyaman pikeun raray.ABDI...
  • KN95 PROTECTIVE MASK

    KN95 TOPENG PELINDUNG

    Topeng Pelindung KN95 anu tiasa dianggo ieu dirancang pikeun ngabantosan panyalindungan pernapasan anu dipercaya sahenteuna sahenteuna 95 persén efisiensi filtrasi ngalawan partikel non-minyak anu tangtu.Ieu ciri klep pilihan.Fitur sareng Kaunggulan KN95 Level GB2626-2006 disatujuan pikeun sahenteuna 95 persén efisiensi filtrasi ngalawan partikel non-minyak.Cocog sareng Perlindungan anu sanés Topeng pelindung KN95 ieu cocog sareng rupa-rupa panyalindungan kacamata pelindung Datar Fold Design Flat f...
  • DISPOSABLE CIVIL MASK

    Topeng sipil disPOSABLE

    Fitur GB2626-2006 Sertipikat Dirarancang pikeun Ngaronjatkeun Kanyamanan sareng Pilihan Anu Dipikabutuh pikeun Pamakéan Poéan Klip Irung Gampang Disaluyukeun pikeun Titik Tekenan Anu Langkung Saeutik sareng Parentah Kanyamanan Anu Langkung Langkung 01 Ngumbah atanapi ngabasmi panangan sateuacan ngaluarkeun topéng tina bungkusan.Hindarkeun noél permukaan jero topéng.02 Tahan topéng ku tali ceuli jeung asupkeun irung jeung sungut di jero topéng.03 Pasang tali ceuli dina dua ceuli 04 Teundeun ramo kadua leungeun di tengah no...
  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    drainase cai palastik PVC-U pipe lempeng

    Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan jeung média séjénna) pipelines dina minyak bumi, kimia, éléktronika, shipbuilding, pembuatan kertas, LNG, industri militér, metallurgy, suplai cai jeung drainase, ubar, rékayasa biologis jeung industri lianna atawa proyék rékayasa]ASTM A321ASTM A778ASTM A789ASTM A790Spésifikasi sareng diménsi ASTM A358 nyaéta kieu(spésifikasi dimensi ngan meets ASME B36.19MB36.01M

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    drainase cai palastik PVC flared pipe

    Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun éléktronika kamar beresih téater farmasi

    filter nu adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Sacara umum, hawa ambient kirang ti 60 derajat.Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.