Produk

  • Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

    Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

    Prosés gawé 1. Pompa cai atah- nyadiakeun tekanan ka filter keusik quartz / filter karbon aktif.2. Saringan multi-sedeng–nyingkirkeun kekeruhan, zat tersuspensi, zat organik, koloid, jsb. 3. Saringan Karbon Aktif–Leupaskeun warna, klorida bébas, zat organik, zat ngabahayakeun, jsb. 4. Pompa tekanan tinggi– Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran ro.5.Sistim RO– bagian utama tutuwuhan.Laju desalting mémbran RO bisa ngahontal 98%, nyoplokkeun leuwih 98% ion ...
  • Dosing Medicine Filling Machine

    Mesin Pengeusian Dosing

    Prinsip gawé Mesin soaking ubar mangrupakeun alat nu integrates prosés neundeun bubuk garing, dahar, soaking, ngabubarkeun jeung curing.alat nu bisa éfisién tur merenah ngamajukeun curing lengkep jeung ngabubarkeun ubar, sarta nyegah lumangsungna karacunan ubar Prosés persiapan solusi ieu laun réngsé ngaliwatan klasifikasi unggal tank solusi.Tangki solusi dipisahkeun pikeun mastikeun waktos réaksi pangsaéna sareng konsentrasi konstan dina eac ...
  • Anionic and Cationic PAM

    Anionic jeung PAM kationik

    Katerangan: Polyacrylamide mangrupikeun polimér (-CH2CHCONH2-) anu dibentuk tina subunit acrylamide.Salah sahiji kagunaan panggedena pikeun polyacrylamide nyaéta padet flocculant dina cairan.Prosés ieu manglaku ka pengobatan limbah, aplikasi cuci pertambangan, prosés sapertos pembuatan kertas.Fitur: Penampilan: Pareum-Bodas Bubuk Granular Muatan ionik: Anionic / Kationik / Ukuran Partikel Nonionic: 20-100 bolong Beurat Molekul: 5-22 juta Anionic Gelar: 5% -60% Kandungan Padet: 89% Minimum Bulk Densi ...
  • Demulsifier

    Demulsifier

    Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...
  • Clean room ceiling panels

    Panel siling kamar bersih

    Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;
    Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;
    Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;
    kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;
    Bisa didaur ulang.

  • Defluoride agent

    Agén defluoride

    Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...
  • Phosphorus removing agent

    Agén miceun fosfor

    Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.Widang lumaku: cocog pikeun sagala rupa ...
  • Hydrogen peroxide enzyme

    Énzim hidrogén péroxida

    Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...
  • Decolourant

    Dekolor

    Produkna mangrupikeun sanyawa polimér kationik amina kuarterér sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flokulasi, sareng degradasi CODcr.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan decolorization of high-chroma wastewater dina tutuwuhan ngalelep, sarta bisa dilarapkeun ka pengobatan asam sarta bubarkeun ngalelep wastewater.Ogé bisa dipaké pikeun pengobatan wastewater industri kayaning tékstil, percetakan jeung dyeing, pigmén, inks, sarta papermaking.Fitur produk Kamampuhan decolorization kuat ...
  • Heavy metal removal agent

    Agén panyabutan logam beurat

    Produk ieu mangrupikeun agén sanyawa efisiensi tinggi khusus dikembangkeun pikeun pengobatan limbah logam beurat kompléks.Ieu milik kelas DTC agén recapture, nu ngandung angka nu gede ngarupakeun grup aktip.Atom walirang dina gugus aktip boga éléktronégativitas leutik, radius badag, gampang leungit éléktron jeung gampang polarize deformasi, sarta ngahasilkeun médan listrik négatip pikeun nangkep kation sarta condong ngabentuk beungkeut., Bisa ngahasilkeun amino dithioformate leyur (uyah DTC) ...
  • Defoamer

    Defoamer

    Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...
  • COD Remover

    COD Panyabutan

    Produk ieu mangrupikeun jinis panyaring cai anu ramah lingkungan kalayan kamampuan ngancurkeun anu kuat.Bisa gancang meta jeung zat organik dina cai, decompose bahan organik, sarta ngahontal tujuan nyoplokkeun COD dina cai ngaliwatan runtuyan lampah kayaning oksidasi, adsorption, sarta flocculation.Produk ieu gampang dianggo, ramah lingkungan, non-toksik, gampang biodegrade, sareng moal nyababkeun polusi sekundér pikeun lingkungan.Wewengkon Aplikasi: Pengolahan cai limbah di ele...