Produk

  • EPS/PU/Rock Wool /Honeycomb Sandwich Panel Modular Cleanroom for Wall/Ceiling/Pharmaceutical/Food/Laboratory with CE

    EPS / PU / Wol Batu / Honeycomb Sandwich Panel Modular Cleanroom pikeun Tembok / Siling / Farmasi / Pangan / Laboratorium sareng CE

    Fitur

    Gagasan panel buatan tangan nyaéta ngahasilkeun sandwich anu dikuatkeunpanélpikeun ngabenerkeun sababaraha shortcomings of purifikasi panel sandwich biasa, kawas kakuatan low, kapasitas beungkeut lemah jeung saterusna.Pabrikan panél sandwich buatan tangan ngagabungkeun metode mékanis sareng manual.Dimensi panel tipe ieu bisa ngaropéa, sambungan na merenah pikeun instalasi tur ngabongkar.Panel handmade ngagaduhan kinerja anu langkung saé.

    Aplikasi

    Loba dipaké dina struktur kamar bersih, ceilings, bengkel, gudang, kamar tiis, kamar tungku, AHU sidewall pikeun éléktronika, hi-tech, farmasi, kimia, kadaharan, kosmetik jeung industri patali séjén kamar bersih modular jeung paménta lingkungan purifikasi.

  • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

    beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel panel komposit aluminium pikeun cladding témbok jeung hiasan

    Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

    Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    drainase cai palastik PVC-U flared pipe lempeng

    Pipa PVC loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup indoor na kaluar drainase panto, proyék pipe kokotor, sistem irigasi tatanén, drainase kimiawi, kokotor, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb

  • Special Design for China Small HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur sareng ngiderkeun hawa salaku bagian tina sistem pemanasan, ventilasi, sareng AC (HVAC).Panangan hawa biasana kotak logam ageung anu ngandung blower, elemen pemanasan atanapi pendingin, rak saringan atanapi kamar, atenuasi sora, sareng damper.

  • Special Design for China Small HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur sareng ngiderkeun hawa salaku bagian tina sistem pemanasan, ventilasi, sareng AC (HVAC).Panangan hawa biasana kotak logam ageung anu ngandung blower, elemen pemanasan atanapi pendingin, rak saringan atanapi kamar, atenuasi sora, sareng damper.

  • Special Design for China Small HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Desain husus pikeun Cina Leutik HEPA Filter FFU HEPA Filter

    Panangan hawa, atanapi unit penanganan hawa (sering disingget janten AHU), mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngatur sareng ngiderkeun hawa salaku bagian tina sistem pemanasan, ventilasi, sareng AC (HVAC).Panangan hawa biasana kotak logam ageung anu ngandung blower, elemen pemanasan atanapi pendingin, rak saringan atanapi kamar, atenuasi sora, sareng damper.

  • Automatic Sludge Bucket

    Ember Sludge Otomatis

    Prinsip gawé:
    The sludge Hopper otomatis mangrupa alat otomatis pikeun stacking tur nyimpen kueh sludge sarta partikel séjén dihasilkeun ku piring jeung pigura filter pencét, sabuk tipe sludge dehydrator, centrifugal tipe sludge dehydrator sarta rolling tipe sludge dehydrator.Ieu diwangun ku sludge Hopper, pneumatic atawa alat kontrol listrik.Aya dua panto ngawangun kipas di handapeun hopper sludge.Unggal panto ngawangun kipas ngadalikeun chamber pikeun ngaleupaskeun sludge.Unggal panto kipas ngawangun ieu dikawasa ku pneumatic atawa listrik push rod kontrol switch.The push rod kontrol lawang jeung nutup bisa dikawasa dina situs na jarak jauh mungguh.

    Fitur produk:
    1.According ka kabutuhan pamaké, rupa métode anticorrosion bisa dipaké, kayaning aspal anticorrosion, FRP anticorrosion, karét pinding anticorrosion sarta plastik pinding anticorrosion.
    2.It boga kaperluan manual, otomatis tur kadali jauh pikeun minuhan sarat situs ka extent maksimum.
    3.The nutup sarta muka panto sector bisa dikawasa ku listrik sarta pneumatic nurutkeun sarat pamaké.Operasi basajan, operasi stabil sarta dipercaya, euweuh noise.

    Lingkup aplikasi:
    Hal ieu loba dipaké dina widang éléktronika, minyak bumi, industri kimia, dyestuff, metallurgy, papermaking jeung perlakuan kokotor.

    Parameter:

    Modél Ukuran Jilid
    L (m) W (m) H (m) (m3)
    CwND-2 1600 1600 1900 2
    CWND-3 2100 2100 1900 3
    CWND-5 2600 2600 2300 5
    CWND-10 2800 2800 2800 10
    CWND-15 3000 3000 3000 15
    CWND-20 3200 3200 3550 20

    Struktur:
    Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment

    Kualifikasi perusahaan:

    Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment
    Sistim produksi:
    Automatic Sludge Bucket for Industrial Water Treatment

  • Scale Corrosion Inhibitor

    Skala Korosi Inhibitor

    Produk ieu dirancang pikeun ngadalikeun déposisi uyah anorganik umum, oksida logam, silikat, fosfat jeung pangotor koloid séjén dina beungeut pilem.Ogé bisa dipaké salaku agén antifouling di kota, sistem perlakuan sludge industri, cooling industri jeung sirkuit pemanasan.
    Ieu cocog pikeun cooling cai, sirkulasi cai, alat keur ngagolakkeun perlakuan cai, oilfield perlakuan cai, reverse osmosis, seawater desalination sarta sistem perlakuan cai industri lianna.

    Fitur produk:
    1.It éféktif bisa ngadalikeun skala karbonat, sulfat jeung uyah anorganik lianna.Éta pohara efektif pikeun nyegah skala silikon sareng fosfat.
    2.To ngaleungitkeun pangaruh ion beusi jeung ion logam multivalent ku chelation.
    3.It boga pangaruh dispersi alus on colloid, partikel jeung oksida logam, sarta bisa ngajaga efisiensi tinggi dina kaayaan kualitas cai TSS tinggi jeung aréa aliran low.

    Métode pamakéan:
    Métode 1.Dosing: éta tiasa dianggo langsung atanapi éncér 5 dugi ka 10 kali kalayan solusi cai bersih.Nalika nganggo, pompa pangukuran kedah dianggo pikeun pakan anu akurat sareng dilengkepan ku mixer statik.Agén kedah dicampur lengkep sareng leyur sateuacan dianggo.
    2.Dosage: nu dosage husus perlu ditangtukeun nurutkeun jenis kualitas cai béda, umumna 3-10ppm.

    Hal-hal anu peryogi perhatian:
    1.It milik agén kimiawi.Dilarang pisan nempatkeun éta dina beueus, panas, kakeunaan panonpoé sareng hujan,
    2.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
    3. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

    Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
    1,25 kg / laras, atawa nurutkeun sarat pamaké,
    2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Upami cipratan, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
    3.It dilarang pikeun nyimpen jeung asam kuat, alkali jeung oksida,
    Bahan struktural 4.Compatible ngawengku: stainless steel, poliétilén, polipropilén, CPVC, HDPE na Teflon.Ulah make beusi, alloy tambaga atawa aluminium.
    Laboratorium kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
    Jalur uji kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion InhibitorHigh Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor
    Patén kami:
    High Quality Industry Water Treatment Chemical Scale Corrosion Inhibitor

  • Slime Remover Agent

    Agen Slime Remover

    Produk ieu utamana diwangun ku surfactant kationik efisiensi tinggi, penetrant kuat tur dispersant.Cai mibanda lega-spéktrum,-efisiensi tinggi germicidal jeung ganggang pangabisa killing, slime fungsi stripping kuat sarta fungsi beberesih;Dina waktos anu sami, éta tiasa ngalembutkeun sareng ngabersihan permukaan logam, ngahambat korosi sareng ningkatkeun laju bursa panas alat.

    Fitur produk:
    1.It boga dispersibility alus tur perméabilitas, penetrasi kuat, karacunan lemah sareng Peta gancang, sarta boga dékomposisi alus tur stripping pangaruh on slime diwangun ku slime, sludge oily, baktéri jeung sékrési ganggang jeung baktéri jeung ganggang,
    2.Non corrosive kana logam, karét, plastik, jeung sajabana, gampang leyur dina cai jeung teu kapangaruhan ku karasa cai,
    3.Wide rentang aplikasi: loba dipaké dina sirkulasi sistem cai rupa industri, dina waktos anu sareng, éta boga fungsi bactericide, algaecide, agén beberesih, jsb.

    Métode pamakéan:
    1.It bisa dipaké salaku agén slime stripping.Nalika aya seueur ganggang, upami anjeun hoyong ngahontal pembunuhan gancang sareng pangaruh stripping, anjeun tiasa ningkatkeun dosis.Saatos nambahkeun-efisiensi tinggi slime stripper, zat ngambang kudu dihapus dina waktu pikeun nyingkahan déposisi sekundér dina sirkulasi cai alatan stripping.

    Bungkusan, neundeun sareng panyalindungan:
    1.25kg / tong, 200kg / tong, atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku konsumén,
    2.Avoid kontak jeung kulit, panon, jeung sajabana salila operasi.Bisi cipratan teu kahaja, geura-giru ngumbah ku cai anu seueur sareng ningali dokter dina waktosna,
    3.It kudu disimpen dina tempat tiis tur garing, sarta suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-25 ºC;Tanggal panyimpenan nyaéta 10 bulan,
    4. Dina hal kaayaan husus, ngahubungan Insinyur farmasi dina waktu.

    Laboratorium kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
    Jalur uji kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment SystemSlime Remover Agent for Circulating Water Treatment System
    Patén kami:
    Slime Remover Agent for Circulating Water Treatment System

  • Bio Feed

    Pakan Bio

    Prinsip pamakéan:
    Dina prosés perlakuan biokimia, sajaba karbon, nitrogén jeung fosfor diperlukeun pikeun mastikeun survival mikroorganisme.
    Salaku tambahan, pikeun ngajaga stabilitas kagiatan dékomposisi mikroba, perlu nyayogikeun nutrisi logam.Dina industri éléktronik, aktivitas mikroorganisme dina cai limbah mindeng ngurangan alatan kurangna gizi logam renik.

    Nutrisi biologis:
    Ningkatkeun kagiatan dékomposisi mikroorganisme;
    Nyadiakeun sagala rupa gizi anorganik jeung organik diperlukeun ku mikroorganisme.

    Laboratorium kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209
    Jalur uji kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209
    Patén kami:
    Special Chemicals Bio Feed for Water Treatment Sn-214 Sn-209

  • Bactericidal Algicide

    Algicide Baktérisida

    Fitur produk: Produk ieu pohara efektif, spéktrum lega, karacunan low, efficacy gancang, penetrasi langgeng tur kuat;Éta henteu ngan ukur tiasa maéhan mikroorganisme umum, tapi ogé maéhan spora jamur sareng virus.Hal ieu dipaké dina sirkulasi cai cooling pikeun ngahambat rambatan ganggang jeung baktéri sarta nyegah produksi mukus biologis.Hal-hal anu kedah diperhatoskeun: Ganggang, baktéri sareng mikroorganisme sanés sami.Sanajan bakterisida pangalusna ditambahkeun sababaraha kali, ganggang jeung ...
  • Lime Feed Dosing system

    Sistem Dosing Feed Jeruk Nipis

    Prinsip gawé: alat Dosing Jeruk Nipis mangrupakeun alat pikeun nyimpen, Nyiapkeun jeung dosing bubuk kapur.Bubuk sareng hawa diangkut ka tong tuang pikeun disimpen ku feeder vakum.Hawa discharged sanggeus dimurnikeun ku panyabutan lebu jeung Unit filtration, sarta bubuk kapur ragrag kana bin gudang.Kapasitas neundeun bin gudang dikirimkeun ku sensor tingkat ka sistem kontrol.Mesin dosing jeruk nipis dipasang di handapeun tong sampah ngirimkeun bahan ...