Produk

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    solokan cai palastik PVC-U ngabakar pipa lempeng

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    pipa solokan cai pipa lempeng PVC-U

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan sareng média sanés) pipa minyak bumi, kimia, éléktronik, damel kapal, ngadamel kertas, LNG, industri militér, metalurgi, pasokan cai sareng drainase, ubar, rékayasa biologis sareng industri sanés atanapi proyék rékayasa] ASTM A321,ASTM A778,ASTM A789,ASTM A790,Spesifikasi sareng ukuran ASTM A358 sapertos kieu(spésifikasi dimensi ngan ukur minuhan ASME B36.19M,B36.01M)

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    solokan cai plastik pipa flared

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kotak kertas karton bingkai filter serat sintétik primér

    Filter ngagunakeun serat sintétik sareng serat kaca anyar salaku bahan filter, saatos ngalipet, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng debu tinggi, tahan rendah sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pemurnian hawa udara seger pikeun sistem AC umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan pre-filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur jasa na. Umumna suhu lingkunganana panggunaan kirang ti 93 derajat.

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    bisa dicuci diganti aluminium pigura primér saringan hawa

    Saringan nganggo serat sintétis poliéster énggal salaku bahan saringan, saatos nyetak, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, sareng tahan low sareng filter anu tiasa diganti, biaya operasi anu murah sareng fitur sanésna.

  • non-partition tank type high efficiency filter

    tipe tank non-partisi saringan efisiensi tinggi

    l henteu aya filter kabocoran anu tiasa dipasang kusabab panggunaan bahan panyegelan sapertos gél khusus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun téater farmasi kamar bersih éléktronik

    Saringanna nganggo kertas serat kaca anu ultra-halus salaku bahan baku, sareng kertas offset salaku papan partisi, ngawangun sareng kotak galvanis, paduan aluminium, sareng lem. Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi tinggi, tahan rendah, kapasitas debu anu ageung sareng harga ekonomis. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Sacara umum, suhu lingkunganana kirang ti 60 derajat. Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    V- saringan efisiensi tinggi

    Desain bentuk V kalayan saringan pleat mini anu paling seueur, ngagaduhan luas filter salain ti filter tradisional. Wewengkon saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur saringan. Bahan saringan: bahan saringan ngadopsi serat kaca superfine anu dipasang dina pigura ku lipet. Kertas saringan dipisahkeun ku perekat lebur panas, sareng éta seueur dianggo dina AC sareng lapangan sanés anu ngagaduhan syarat ketat dina hawa.

  • high efficiency outlet with partition no partition air outlet

    outlet efisiensi tinggi kalayan partisi euweuh partisi hawa outlet

    Hal ieu seueur dianggo dina pasokan hawa di tungtung pepelakan anu bersih, sapertos: farmasi, médis, kadaharan, éléktronika, palapis presisi sareng industri sanés.
    Produk nganggo komprési mékanis, sareng bahan kotak nyaéta pelat gulung tiis GB.
    Perawatan permukaan kotak ngadopsi semprot fosfat, kalayan tahan korosi anu kuat.

  • high temperature air filter

    saringan hawa suhu luhur

    Saringan FL saringan hawa suhu luhur nganggo serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku pemisah, sareng stainless steel salaku pigura. Éta disegel sareng dilengkepan ku karét suhu tinggi anu diimpor. Unggal saringan parantos ngaluluskeun tés anu ketat ku efisiensi filtrasi tinggi, résistansi rendah, kapasitas debu anu ageung, sareng tahan suhu anu luhur. Éta khususna pikeun pakakas panyucian hawa anu suhu luhur sareng sistem anu meryogikeun lini produksi palapis sapertos garing

  • partition medium efficiency filter

    saringan efisiensi sedeng partisi

    Saringan nyoko kana partisi bergelombang bentukna L. Saatos ngabentuk, éta gaduh efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, volume hawa saring tinggi sareng fitur sanésna. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat. Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.

123456 Teras> >> Halaman 1/7