Filter Efisiensi primér

  • all-metal net primary air filter

    saringan hawa primér bersih sadaya-logam

    Pikeun bahan saringan, aya anyaman stainless steel atanapi jalinan aluminium tina multi-lapisan gelombang silang nangtung sareng horizontal. Ukuran standar kandelna nyaéta 1 inci sareng 2 inci. Pikeun bahan bingkai, anjeun tiasa milih pigura stainless steel atanapi bingkai aluminium anu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri kalayan leungitna tekanan anu handap sareng koleksi lebu anu luhur. Éta gampang dibersihkeun sareng dijaga, ngahémat biaya.

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kotak kertas karton bingkai filter serat sintétik primér

    Filter ngagunakeun serat sintétik sareng serat kaca anyar salaku bahan filter, saatos ngalipet, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng debu tinggi, tahan rendah sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pemurnian hawa udara seger pikeun sistem AC umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan pre-filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur jasa na. Umumna suhu lingkunganana panggunaan kirang ti 93 derajat.

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    bisa dicuci diganti aluminium pigura primér saringan hawa

    Saringan nganggo serat sintétis poliéster énggal salaku bahan saringan, saatos nyetak, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, sareng tahan low sareng filter anu tiasa diganti, biaya operasi anu murah sareng fitur sanésna.