Alat-alat rékayasa listrik sareng bahan

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan terisolasi

    Kabel listrik insulasi XLPE cocog pikeun peletakan anu tetep dina transmisi listrik sareng jalur distribusi kalayan AC 50HZ sareng tegangan anu dipeunteun 0,6 / 1kV~35kV
    Tegangan Dipeunteun: 0.6 / 1kV ~ 35kV
    Bahan konduktor: tambaga atanapi aluminium.
    Qty of core: inti tunggal, dua inti, tilu inti, opat inti (3 + 1 inti), lima inti (3 + 2 inti).
    Jinis kabel: sanés waja, pita baja dua kali nganggo waja sareng kabel waja waja

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    tegangan low atanapi sedeng overhead aerial dibuntel konduktor aluminium kabel kabel overhead AC

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional. Éta nyayogikeun tingkat kaamanan sareng réliabilitas anu langkung luhur, karugian listrik langkung handap sareng ékonomi sistem pamungkas ku ngirangan pamasangan, perawatan sareng biaya operasional. Sistem ieu cocog pikeun distribusi désa sareng éta sampurna pikeun dipasang di daérah anu sesah sapertos daerah perbukitan, daérah leuweung, daérah basisir sareng sajabana.

  • PVC inuslated cable

    Kabel inuslated PVC

    Kabel kakuatan PVC (kabel kakuatan plastik) mangrupikeun produk kualitas luhur perusahaan urang. Produk henteu ngan ukur ngagaduhan kamampuan listrik anu saé, tapi ogé ngagaduhan stabilisasi kimia anu saé, struktur saderhana, gampang dianggo, sareng peletakan kabel ulah diwatesan ku usum gugur. Hal ieu loba dipaké dina sirkuit trafo anu dipeunteun tegangan nyaéta 6000V atanapi sahandapeun.

  • galvanized perforated cable tray

    dulang kabel perforated galvanis

    Boga sipat anti korosi anu saé pisan, harepan hirup panjang, harepan hirup langkung lami tibatan sasak biasa, produksi tingkat luhur industrialisasi, kualitas sareng stabilitas. Kituna seueur dianggo di lingkungan luar anu tunduk kana korosi atmosfir anu parah sareng henteu gampang dibebenah.

  • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

    panas dicelup galvanis stainless steel kawat aluminium bolong baki kabel

    Dulang kabel karinjang baki mangrupikeun sistem manajemén kabel bolong kawat anu dilas anu dihasilkeun tina kawat waja anu kuat. Dulang karanjang kawat dihasilkeun ku pangelas heula jaring, ngabentuk saluran, teras ngarengsekeun saatos répikasi. 2 ″ x 4 ″ bolong ngamungkinkeun aliran udara kontinyu pikeun ngabantosan nyegah panas. Salaku tambahan, desain kabuka unik ieu nyegah panumpukan lebu, rereged sareng panyebaran baktéri.

  • pre-galvanized ladder type cable tray

    baki kabel tipe tangga pre-galvanis

    Baki kabel tipe tangga boga kaunggulan beurat enteng, biaya murah, bentukna unik, pamasangan anu merenah, dissipasi panas anu saé sareng perméabilitas hawa. Éta cocog pikeun peletakan kabel diameter anu ageung sacara umum, khususna pikeun peletakan kabel listrik anu luhur sareng rendah. perlakuan dibagi kana semprot éléktrostatik, galvanis sareng dicét. Ogé permukaan tiasa diubaran ku anti korosi khusus di lingkungan korosi beurat.

  • diesel generator set

    set generator solar

    1. Generator set nganggo baja kualitas luhur nyaéta kanopi kandel - 2MM dugi ka 6MM.
    2. Dilengkepan bahan nyerep sora padet tinggi - insulasi sora, seuneu.
    3. Generator dilengkepan batré 12V / 24V DC kalayan carjer, batréna nyambungkeun kawat.
    4. Generator dilengkepan tanki bahan bakar 10-12 jam sareng indikator bahan bakar, lami-lami pikeun digawé.

  • Power distribution cabinet

    Kabinet distribusi kakuatan

    Seri kabinét distribusi listrik cocog pikeun AC 50 Hz, dipeunteun tegangan dugi ka 0,4 KV transmisi kakuatan sareng sistem distribusi. Rangkaian produk ieu mangrupikeun gabungan kompensasi otomatis sareng distribusi kakuatan. Sareng mangrupikeun kabinét distribusi tekanan anu inovatif dina jero rohangan sareng ker tina panyalindungan kabocoran listrik, pangukuran énergi, panyalindungan fase kabuka anu kabuka dina-tekanan. Éta ngagaduhan kauntungan tina volume alit, gampang dipasang, béaya rendah, pencegahan dipaling ku listrik, adaptasi anu kuat, tahan ka sepuh, rotor anu akurat, henteu aya kasalahan kompénsasi, jst. Kusabab éta mangrupikeun produk anu idéal sareng pikaresep pikeun réformasi grid listrik.