Kabinet distribusi kakuatan

  • Power distribution cabinet

    Kabinet distribusi kakuatan

    Seri kabinét distribusi listrik cocog pikeun AC 50 Hz, dipeunteun tegangan dugi ka 0,4 KV transmisi kakuatan sareng sistem distribusi. Rangkaian produk ieu mangrupikeun gabungan kompensasi otomatis sareng distribusi kakuatan. Sareng mangrupikeun kabinét distribusi tekanan anu inovatif dina jero rohangan sareng ker tina panyalindungan kabocoran listrik, pangukuran énergi, panyalindungan fase kabuka anu kabuka dina-tekanan. Éta ngagaduhan kauntungan tina volume alit, gampang dipasang, béaya rendah, pencegahan dipaling ku listrik, adaptasi anu kuat, tahan ka sepuh, rotor anu akurat, henteu aya kasalahan kompénsasi, jst. Kusabab éta mangrupikeun produk anu idéal sareng pikaresep pikeun réformasi grid listrik.