Kabinét distribusi kakuatan

Katerangan pondok:

Séri kabinét distribusi kakuatan cocog pikeun AC 50 Hz, tegangan dipeunteun nepi ka 0,4 KV transmisi kakuatan sareng sistem distribusi.Séri produk ieu mangrupikeun kombinasi kompensasi otomatis sareng distribusi kakuatan.Sareng mangrupikeun kabinét distribusi tekanan di jero ruangan sareng di luar pikeun panyalindungan bocor listrik, pangukuran énergi, over-current, over-pressure panyalindungan fase kabuka.Cai mibanda mangpaat volume leutik, instalasi gampang, béaya rendah, pencegahan listrik-dipaling, adaptability kuat, lalawanan ka sepuh, rotor akurat, euweuh kasalahan santunan, jsb Ku sabab eta teh idéal tur pikaresep produk pikeun reformasi grid listrik.


Rincian produk

Tag produk

Séri kabinét distribusi kakuatan cocog pikeun AC 50 Hz, tegangan dipeunteun nepi ka 0,4 KV transmisi kakuatan sareng sistem distribusi.Séri produk ieu mangrupikeun kombinasi kompensasi otomatis sareng distribusi kakuatan.Sareng mangrupikeun kabinét distribusi tekanan di jero ruangan sareng di luar pikeun panyalindungan bocor listrik, pangukuran énergi, over-current, over-pressure panyalindungan fase kabuka.Cai mibanda mangpaat volume leutik, instalasi gampang, béaya rendah, pencegahan listrik-dipaling, adaptability kuat, lalawanan ka sepuh, rotor akurat, euweuh kasalahan santunan, jsb Ku sabab eta teh idéal tur pikaresep produk pikeun reformasi grid listrik.

>>kaayaan operasi:


Suhu lingkungan -40ºC~+55ºC
Kalembaban hawa relatif ≤90% (suhu lingkungan relatif nyaéta 20ºC ~ 25ºC)
Luhurna teu leuwih ti 2000 m
Kaayaan lingkungan Cocog pikeun pamasangan casing, henteu cocog pikeun tempat anu bahaya seuneu sareng ledakan, ngintip serius, korosi kimiawi sareng geter anu kuat.
Lokasi pamasangan inclination ka vertikal taneuh henteu leuwih ti 5 derajat

>>Parameter téknis:


tegangan dipeunteun 400 V
Frékuénsi dipeunteun 50 Hz
Kapasitas trafo 30, 50, 63, 80, 100, 125, 160, 200, 250, 315 (kVA)
Kapasitor grouping (sacara umum) 2, 3, 4, 5;Bisa disaluyukeun nurutkeun sarat husus customer urang
Sirkuit feeder 3 jalan umumna, pikeun tiap jalan, ngadistribusikaeun nurutkeun trafo na urang 40-60% tina total kapasitas;Bisa disaluyukeun nurutkeun sarat husus konsumén '
Mode santunan motong sirkulasi, motong coding, kontrol Fuzzy motong otomatis
Parameter kontrol daya réaktif atawa arus réaktif
waktos respon panggancangna 20 ms atanapi kirang

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali