pipa

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    solokan cai palastik PVC-U ngabakar pipa lempeng

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    pipa solokan cai pipa lempeng PVC-U

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Widang aplikasi: cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan sareng média sanés) pipa minyak bumi, kimia, éléktronik, damel kapal, ngadamel kertas, LNG, industri militér, metalurgi, pasokan cai sareng drainase, ubar, rékayasa biologis sareng industri sanés atanapi proyék rékayasa] ASTM A321,ASTM A778,ASTM A789,ASTM A790,Spesifikasi sareng ukuran ASTM A358 sapertos kieu(spésifikasi dimensi ngan ukur minuhan ASME B36.19M,B36.01M)

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    solokan cai plastik pipa flared

    Pipa PVC seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar, proyek pipa saluran pembuangan, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, saluran pembuangan, éta ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa drainase, jst