Agén miceun fosfor

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produk ieu mangrupikeun polimér molekul tinggi komposit kalayan struktur molekul anu ageung sareng kapasitas adsorpsi anu kuat.Pangaruh purifikasi cai leuwih hade tinimbang agén purifikasi cai anorganik tradisional.The flocs kabentuk sanggeus inputting cai baku anu badag, laju sedimentasi téh gancang, aktivitas anu luhur, sarta filterability anu alus;Éta gaduh daya adaptasi anu kuat pikeun sagala rupa cai atah sareng sakedik pangaruhna kana nilai pH cai.

Widang lumaku: cocog pikeun sagala jinis wastewater industri (éléktronik, electroplating, percetakan jeung dyeing, circuit boards, tutuwuhan pupuk, tékstil, tanning, beternak, meuncit, jsb).

fitur produk

Éfisién ngaleungitkeun minyak, bahan organik sareng mukosa biologis dina permukaan mémbran

Cocog sareng sadaya merek pilem poliamida aromatik sareng pilem asétat

Mibanda kinerja buffering alus, pH relatif stabil

Larut sareng cai dina babandingan naon waé

Klasifikasi

Pamakéan sarta fitur

Penampilan

Cairan transparan teu warnaan

PH

10.0-12.0(25 ℃, 1% Solusi)

Kalarutan

Leyur lengkep dina cai

Proporsi

1.05-1.15(g/cm³, 20 ℃)

parentah

☆ Éta kedah éncér sateuacan dianggo, sareng rasio éncér nyaéta 5% -10%.Paké pompa pikeun ngompa ubar campuran (pH 10-12), sarta ngukur pH unggal 5 nepi ka 20 menit nepi ka euweuh parobahan pH.Sampling salila prosés beberesih pikeun niténan pangaruh beberesih, nyaeta, turbidity cairan kimiawi, robah warna ka warna, naha aya flocculation jsb

☆Jumlah Dosing: Jumlah dosing spésifik kedah ditangtukeun dumasar kana kaayaan operasi di tempat

Bungkusan, pelestarian sareng panyalindungan

☆ 25 kg/barel

☆ Hindarkeun kontak sareng kulit, panon sareng awak sanés salami operasi.Upami teu kahaja disemprot, bilas ku seueur cai sareng milarian perhatian médis dina waktosna

☆ Simpen dina tiis, tempat garing, suhu gudang dianjurkeun nyaéta 10-25 ° C;tanggal neundeun téh 1 taun

Tindakan pancegahan

★ Ulah campur jeung alkali kuat sarta oksida

★ Nengetan kadali hawa salila prosés beberesih, sarta teu kudu ngaleuwihan hawa dieusian

★Dina kaayaan husus, mangga ngahubungan insinyur farmasi dina waktu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Hydrogen peroxide enzyme

      Énzim hidrogén péroxida

      Produk ieu agén sanyawa-efisiensi tinggi, nu bisa ngamajukeun dékomposisi hidrogén péroxida dina cai kana oksigén molekular jeung cai, sarta husus nyabut hidrogén péroxida dina wastewater kayaning grinding wastewater, amonia nitrogén wastewater, sarta oksigén pemutihan wastewater di semikonduktor, panel. , jeung prosés manufaktur kertas.Ieu cocog pikeun ngaleupaskeun hidrogén péroxida dina wastewater of semikonduktor, panel, papermaking jeung industri lianna, sarta bisa jadi ...

    • Bio Feed

      Pakan Bio

    • Slime Remover Agent

      Agen Slime Remover

    • Defoamer

      Defoamer

      Produk ieu mangrupa defoamer efisien husus dikembangkeun pikeun sagala rupa sistem perlakuan cai.Ku cara ngirangan tegangan permukaan antara cai, solusi sareng gantung, tujuan pikeun nyegah pembentukan busa sareng ngirangan atanapi ngaleungitkeun busa asli kahontal.Gampang bubarkeun dina cai, tiasa cocog sareng produk cair, sareng henteu gampang pikeun demulsify sareng ngambang minyak.Éta gaduh kakuatan defoaming sareng anti busa anu kuat, sareng dosisna alit, tanpa mangaruhan sipat dasar ...

    • Demulsifier

      Demulsifier

      Produk ieu mangrupikeun jinis demulsifier énggal anu dikembangkeun khusus pikeun émulsi.Prinsipna nyaéta ngancurkeun émulsi ku sawaréh ngagentos mémbran stabil.Cai mibanda demulsification kuat sarta épék flocculation.Ieu cocog pikeun wastewater emulsion minyak-di-cai., Bisa ngawujudkeun demulsification gancang jeung flocculation, panyabutan COD jeung panyabutan minyak jeung pangaruh flocculation pohara alus.Ieu cocog pikeun pengobatan wastewater di pétrokimia, baja, hardware, processing mékanis, permukaan t ...

    • Defluoride agent

      Agén defluoride

      Produk ieu sanyawa sanyawa defluoride efisiensi tinggi dikembangkeun pikeun pengobatan canggih cai limbah anu ngandung fluorine dina semikonduktor, panel, photovoltaic, peleburan logam, tambang batubara sareng industri sanésna.Produk ieu ngamuat lapisan aluminium anu muatanana positip dina beungeut pamawa, ku kituna partikel agén defluorinating sakabéhna boga muatan positif;nalika agén ditambahkeun kana cai limbah anu ngandung fluorine, éta tiasa ngabentuk sludge sareng endapanana sareng négatip ...