partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi filter HEPA pikeun éléktronika kamar beresih téater farmasi

Katerangan pondok:

filter nu adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Sacara umum, hawa ambient kirang ti 60 derajat.Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan Produk: partisi filter efisiensi tinggi (partisi kertas)
filter nu adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Sacara umum, hawa ambient kirang ti 60 derajat.Bahan wates nyaéta kotak galvanis sareng pigura aluminium.

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi Kelas

Volume hawa

(m³ / h)

lalawanan awal

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

320×320×150

H13

350

249

500

484 × 484 × 150

700

600×600×150

800

610×610×150

1000

720 × 760 × 150

1300

820 × 600 × 150

1200

915 × 610 × 150

1500

320×320×220

500

484 × 484 × 220

1000

630 × 630 × 220

1500

968×484×220

2000

945 × 630 × 220

2200

1220 × 610 × 220

2000

1200 × 630 × 220

3000

Katerangan produk: partisi filter efisiensi tinggi (separator aluminium)

Efisiensi: 99,99%, 99,995% @ 0,3μm
Baku: EN1822, ClassH13/H14
Suhu awét: 80 ℃
Fitur: saringan partitioned dipisahkeun ku partisi aluminium corrugated sahenteuna 0.0038mm ketebalan.Partisi aluminium corrugated ngajaga jarak antara unggal filter pleat, ngamungkinkeun petikan aliran hawa gampang pikeun mastikeun utilization éféktif filter jeung ningkatkeun kakuatan.Aluminium baffle ganda frills nyegah kertas filter ti keur nojos, nyadiakeun kaamanan maksimum.
Filter: filter ls dijieunna tina ultra-halus serat kaca dénsitas luhur.Bahan filter disegel ku sealant polyurethane pikeun mastikeun airtight sabudeureun filter nu.
Pigura: pigura bisa ngadopsi pigura beusi galvanized, pigura aluminium atawa pigura stainless steel.Kotak, flange tunggal sareng flange ganda tiasa dipilih.Kadua sisi bolong tiasa nyayogikeun jaring panyalindungan logam tambahan.

>>spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi Kelas

Volume hawa

(m³ / h)

lalawanan awal

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

320×320×150

H13

350

220

600

484 × 484 × 150

700

600×600×150

800

610×610×150

1000

720 × 760 × 150

1300

820 × 600 × 150

1200

915 × 610 × 150

1500

320×320×220

500

484 × 484 × 220

1000

630 × 630 × 220

1500

968×484×220

2000

945 × 630 × 220

2200

1220 × 610 × 220

2000

1200 × 630 × 220

3000

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

      bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina outlet hawa seger jeung parabot suplai hawa seger inlet ngamurnikeun hawa tina sistem hawa-conditioning umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun na ser...

    • high temperature air filter

      saringan hawa suhu luhur

      FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Ieu utamana pikeun equipments purifikasi hawa-suhu luhur sarta sistem anu merlukeun garis produksi palapis tinggi kayaning drying ...

    • partition medium efficiency filter

      partisi filter efisiensi sedeng

      Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.>>Spesifikasi produk: Actu...

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...

    • non-partition tank type high efficiency filter

      tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

      Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um Standar: EN1822, ClassH13/H14 Suhu awét: 80 C Kalembaban awét: 100% RH (NO Embun) Fitur: henteu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan a bahan sealing gél-kawas husus.aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng efisiensi tinggi ...