partisi filter efisiensi sedeng

Katerangan pondok:

Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.


Rincian produk

Tag produk

Filter ngadopsi partisi wavy L ngawangun.Sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, volume hawa filter tinggi na fitur sejenna.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot.Suhu ambient umum dianggo kirang ti 80 derajat.Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi

Volume hawa

(m³ / h)

lalawanan awal

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

305×610×150

F6

850

95

lalawanan mimiti

2,5 kali

F7

130

F8

140

610×610×150

F6

1700

95

F7

130

F8

140

305×610×220

F6

1080

90

F7

130

F8

140

610×610×220

F6

2160

90

F7

130

F8

140

305×610×292

F6

1700

95

F7

130

F8

140

610×610×292

F6

3400

95

F7

130

F8

140


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

      partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi HEPA fi ...

      Katerangan Produk: partisi filter efisiensi tinggi (partisi kertas) Filter adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot....

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

      bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina outlet hawa seger jeung parabot suplai hawa seger inlet ngamurnikeun hawa tina sistem hawa-conditioning umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun na ser...

    • v-type medium efficiency v bank air filter

      v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

      filter nu adopts V-BANK filter kinerja sedeng (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag. sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Watek ambient umum ...

    • non-partition tank type high efficiency filter

      tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

      Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um Standar: EN1822, ClassH13/H14 Suhu awét: 80 C Kalembaban awét: 100% RH (NO Embun) Fitur: henteu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan a bahan sealing gél-kawas husus.aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng efisiensi tinggi ...