kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan lapisan ganda dewan magnésium oksida pikeun rumah sakit farmasi dahareun éléktronik

Katerangan pondok:

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.
11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Kertas Honeycomb Sandwich Steel Partition Plate loba diterapkeun kana témbok kamar bersih sareng siling ditunda kamar bersih sareng proyék-proyék anu aya hubunganana dina industri Éléktronik, Industri Pétrokimia, Pangan sareng Rumah Sakit, Aviation sareng Institut Ilmiah sareng saterasna.
Konduktivitas termal: 0,044w / m.
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...

    • Clean room ceiling panels

      Panel siling kamar bersih

      Panel siling kamar bersih >>Kinerja jeung kualitas standar Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;Bisa didaur ulang.>> Spésifikasi ketebalan Panel: 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm jeung sajabana.Diménsi: 1170 * 1170mm, 570 * 1170mm (ukuran baku) Surfac ...

    • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

      fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

      Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

    • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

      beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta dewan komposit dijieunna tina col...

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...

    • magnesium oxysulfate sandwich panel for clean room pharmaceuticals food factory hospital fireproof

      panel sandwich oxysulfate magnésium pikeun r bersih ...

      Ngaran Produk Panel sandwich Magnésium oxysulfate Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Luar Lempeng Bahan PPGI, baja Al-Mg-SS,n ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core bahan EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler....