kotak kertas karton pigura primér serat sintétik filter hawa

Katerangan pondok:

Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.


Rincian produk

Tag produk

Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.
>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Efisiensi

EN779

Volume hawa

(m³/h)

lalawanan mimiti

(Pa)

lalawanan ahir

(Pa)

290×594×21

G4

1700

85

lalawanan mimiti

2,5 kali

494×494×21

2400

494 × 594 × 21

2900

594 × 594 × 21

3400

290×594×45

1700

55

494×494×45

2400

494×594×45

2900

594 × 594 × 45

3400

290 × 594 × 92

1700

45

494 × 494 × 92

2400

494 × 594 × 92

2900

594 × 594 × 92

3400


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • non-partition tank type high efficiency filter

      tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

      Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um Standar: EN1822, ClassH13/H14 Suhu awét: 80 C Kalembaban awét: 100% RH (NO Embun) Fitur: henteu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan a bahan sealing gél-kawas husus.aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng efisiensi tinggi ...

    • all-metal net primary air filter

      saringan hawa primér bersih sadaya-logam

      Pikeun bahan filter, aya stainless steel anyaman atawa untun aluminium multi-lapisan gelombang cross nangtung sarta horizontal.Ukuran standar ketebalan nyaéta 1 inci sareng 2 inci.Pikeun bahan pigura, Anjeun bisa milih pigura stainless steel atawa pigura aluminium nu cocog pikeun alat-alat ventilasi industri jeung leungitna tekanan lemah sareng kempelan lebu tinggi.Éta gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga, ngahémat biaya.Aplikasi pikeun saringan hawa sadaya-aluminium: saringan ieu janten anu paling ekonomis sareng ...

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • high temperature air filter

      saringan hawa suhu luhur

      FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Ieu utamana pikeun equipments purifikasi hawa-suhu luhur sarta sistem anu merlukeun garis produksi palapis tinggi kayaning drying ...

    • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

      partiton pleat kapasitas efisiensi tinggi HEPA fi ...

      Katerangan Produk: partisi filter efisiensi tinggi (partisi kertas) Filter adopts ultra-rupa kertas serat kaca salaku bahan baku, sarta kertas offset salaku dewan partisi, ngabentuk jeung kotak galvanized, alloy aluminium, sarta lem.Produk ieu ngagaduhan fitur efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung sareng harga ekonomis.Hal ieu loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot....