Anu sanésna

  • high temperature air filter

    saringan hawa suhu luhur

    Saringan FL saringan hawa suhu luhur nganggo serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku pemisah, sareng stainless steel salaku pigura. Éta disegel sareng dilengkepan ku karét suhu tinggi anu diimpor. Unggal saringan parantos ngaluluskeun tés anu ketat ku efisiensi filtrasi tinggi, résistansi rendah, kapasitas debu anu ageung, sareng tahan suhu anu luhur. Éta khususna pikeun pakakas panyucian hawa anu suhu luhur sareng sistem anu meryogikeun lini produksi palapis sapertos garing