tipe tank non-partisi filter efisiensi tinggi

Katerangan pondok:

l euweuh filter leakage bisa dipasang alatan pamakéan bahan sealing gél-kawas husus.


Rincian produk

Tag produk

Efisiensi: PAO, 99 .99%, 99.995% @ 0.3um
Baku: EN1822, ClassH13/H14
Suhu awét: 80 C
Kelembaban awét: 100% RH (NO Embun)
Fitur: teu aya saringan bocor anu tiasa dipasang kusabab panggunaan bahan sealing sapertos gél khusus.
aplikasi: pikeun farmasi, kadaharan, pabrik medial nungtut kamar bersih, laminar f; ow tiung, cabinets kaamanan biologis, laboratorium jeung kamar steril.Éta tiasa dilengkepan outlet lebu PAO, ukuran standar FU tina port sampling konsentrasi, sareng outlet pangiriman efisiensi tinggi.éta minuhan sarat tina spésifikasi GMP-E anyar.

>> spésifikasi produk:


Ukuran sabenerna

(mm)

Volume hawa

(m3/jam)

Résistansi awal (Pa)

Résistansi ahir (Pa)

H13

H14

400x400x90(95)

350

140

155

mimiti

lalawanan

2-25 kali

484x484x90(95)

500

140

155

610x610x90(95)

850

140

155

630x630x90(95)

1000

155

180

915x610x90(95)

1200

140

155

1220x610x90(95)

1700

140

155

1260x630x90(95)

2200

170

200

>> Méja Bahan:


Nomer modél

Biasa

Bahan

Nyaring média

serat kaca

Papisah

Panas ngalembereh napel

pigura

Alumunium alloy

Perlakuan permukaan pigura

alumina

Sealant

Jeli biru


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

      kotak kertas pigura karton primér fib sintétik ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik anyar jeung serat kaca salaku bahan filter, sanggeus tilepan, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu tinggi, résistansi lemah sareng fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa outlet hawa seger tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun umur layanan na.Umumna hawa ambient pamakéan na kirang ti 93 derajat.>...

    • high temperature air filter

      saringan hawa suhu luhur

      FL séri saringan hawa suhu luhur ngagunakeun serat kaca ultrafine salaku kertas saringan, aluminium foil salaku separator, sarta stainless steel salaku pigura.Éta disegel sareng dilengkepan karét suhu luhur impor.Unggal saringan parantos lulus uji anu ketat kalayan efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi rendah, kapasitas nahan lebu ageung, sareng résistansi suhu anu luhur.Ieu utamana pikeun equipments purifikasi hawa-suhu luhur sarta sistem anu merlukeun garis produksi palapis tinggi kayaning drying ...

    • V- shaped high efficiency filter

      Saringan efisiensi tinggi ngawangun V

      Efisiensi: 99.99%,99.995%@ 0.3um Standar: EN1822,ClassH13/H14 Suhu awét: 80℃ Kalembaban awét: 100% RH(NO Dew) Fitur: Desain V ngawangun jeung paling mini saringan pleat, boga wewengkon filter leuwih ti saringan tradisional.Daérah saringan ageung tiasa ngadamel volume hawa anu langkung ageung, ngajaga leungitna tekanan anu langkung handap sareng manjangkeun umur jasa saringan.Filter bahan: bahan filter adopts serat kaca superfine nu geus dirakit kana pigura ku pleating.The kertas filter ieu dipisahkeun ku adhes ngalembereh panas ...

    • v-type medium efficiency v bank air filter

      v-tipe sedeng efisiensi v bank filter hawa

      filter nu adopts V-BANK filter kinerja sedeng (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus ngabentuk, éta boga efisiensi tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, kapasitas filtration hawa badag. sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina purifikasi hawa ahir tina sistem hawa-udar umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter of filter efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur layanan na.Watek ambient umum ...

    • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

      kantong kantong hawa meresihan efisiensi sedeng synth ...

      filter nu adopts anyar non-anyaman filter serat sintétik (filter nyadiakeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% jeung sajabana), sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, lalawanan low, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina ngamurnikeun hawa blower hawa tina sistem AC umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur layanan na.Geu...

    • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

      bisa diumbah replaceable pigura aluminium primér pre ...

      Filter ngagunakeun serat sintétik poliéster anyar salaku bahan filter, sanggeus molding, éta boga efisiensi filtration tinggi, kapasitas nyekel lebu badag, sarta lalawanan low kalawan filter replaceable, waragad operasi low sarta fitur sejenna.Loba dipaké dina outlet hawa seger jeung parabot suplai hawa seger inlet ngamurnikeun hawa tina sistem hawa-conditioning umum, sistem purifikasi hawa jeung sistem suplai hawa seger semprot, éta ogé bisa dipaké salaku pre-filter filter efisiensi sedeng pikeun manjangkeun na ser...