tipe anyar tingkat tinggi aluminium silikat panel témbok panel témbok

Katerangan pondok:

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi aluminium silikat.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich aluminium silikat
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti Aluminium silikat
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Leungeun dijieunna batu wol panel sandwich
Ngadopsi lambar permukaan PCGl kualitasna alus sareng pangisi aluminium silikat.
Leungeun dijieun kalayan pigura profil aluminium GIor.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus
Lumaku utamana pikeun éléktronik (bengkel), farmasi (- kamar beresih) jeung kimia (bekel bukti seuneu) industri.
Spésifikasi
Panjangna: sakumaha per sarat, biasana ≤6000mm
Lebar: paling umum 1180mm, 1150mm, 980mm, Ketebalan customizable: 50mm, 75mm, 100mm
Sambungan: "中" bentuk sambungan, sambungan jalu jeung bikang, 3 bikang 1 tipe jalu
Kinerja sareng standar kualitas
konduktivitas termal: 0,044w/mk
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

      panel sandwich batu silikon fireproof pikeun témbok ...

      Nami Produk Panel sandwich batu silikon Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy,SS ,HPL, VCM Coating pe,PVDF,HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atawa struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus kalawan EPS filler.Tangan ma...

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS c ...

      Ngaran Produk EPS sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja paduan,SS,SS HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun tangan ku G ...

    • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

      beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta dewan komposit dijieunna tina col...

    • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

      lawon PVC atawa aluminium lakonan gancang rolling rol ...

      Pelestarian panas, pencegahan lebu, insulasi sora sareng pasipatan sanésna.Buka speed bisa dikawasa.Ngadopsi bahan non-combustible kalawan lalawanan seuneu alus.Desain struktur exquisite, kinerja sealing alus.Item Parameter Curtain bahan High density PVC coated panas ngalembereh lawon curtain ketebalan 0.8mm-1.0mm Control mode Tombol Manual, kadali jauh, jsb Windows PVC transparan dewan lemes kristal kalawan ketebalan tina 1.0mm-1.2mm lalawanan Angin Umumna 9m / s Angin resi. ..

    • Clean room ceiling panels

      Panel siling kamar bersih

      Panel siling kamar bersih >>Kinerja jeung kualitas standar Desain konsepsi anyar, ukuran akurat, teu gampang jadi cacad;Lampu, dénsitas luhur, kakuatan tinggi, loading-kapasitas tinggi;Seuneu tahan, korosi tahan, magnet tahan, non polusi jeung non radiasi;kinerja stabil, euweuh atenuasi, kinerja statik-ngalakonan alus;Bisa didaur ulang.>> Spésifikasi ketebalan Panel: 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm jeung sajabana.Diménsi: 1170 * 1170mm, 570 * 1170mm (ukuran baku) Surfac ...

    • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

      kertas honeycomb panel sandwich fireproof kalawan d ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...