Saringan Kekecapan Sedeng

  • partition medium efficiency filter

    saringan efisiensi sedeng partisi

    Saringan nyoko kana partisi bergelombang bentukna L. Saatos ngabentuk, éta gaduh efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas nyepeng lebu ageung, volume hawa saring tinggi sareng fitur sanésna. Hal ieu seueur dianggo dina pamurnian hawa di akhir sistem panyaman udara umum, sistem pemurnian udara sareng sistem penyemprotan udara seger. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat. Bahan wates nyaéta pigura galvanis, pigura aluminium, sareng pigura stainless steel.

  • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

    kantong kantong beberesih hawa efisiensi sedeng saringan serat sintétik

    Saringan nganggo serat sintétik saringan non-anyaman (saringan nyayogikeun efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% sareng anu sanésna), saatos nyetak, éta ngagaduhan efisiensi filtrasi tinggi, kapasitas debu ageung tahan, résistansi rendah, béaya operasi anu murah sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pemurnian udara tina sistem hawa-umum, sistem pemurnian udara sareng nyemprotkeun sistem pasokan hawa seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan saringan épisiensi tinggi pikeun manjangkeun umur jasa na. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat. Aya dua séri bahan perbatasan: bagian tilepan galvanis sareng alloy aluminium.

  • v-type medium efficiency v bank air filter

    v-tipe efisiensi sedeng v filter udara bank

    Filter nyoko kana filter V-BANK pikeun kinerja sedeng (filter nyayogikeun efisiensi

    60-65%, 80-85%, 90-95% sareng anu sanésna), saatos dibentuk, éta ngagaduhan efisiensi tinggi, kapasitas nyekel debu ageung, kapasitas nyaring hawa ageung sareng fitur sanésna. Digunakeun sacara lega dina pamurnian hawa tina sistem AC umum, sistem pemurnian udara sareng nyemprotkeun sistem pasokan hawa seger, éta ogé tiasa dianggo salaku saringan saringan saringan efisiensi ultra pikeun manjangkeun umur jasa na. Suhu ambén umum panggunaan kirang ti 80 derajat.