panel sandwich magnésium oxysulfate pikeun kamar bersih farmasi rumah sakit pabrik dahareun fireproof

Katerangan pondok:

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oxysulfate
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.

11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Ngadopsi magnésium oxysulfate salaku inti filler.Using Glsheet atawa warna dicét lambar (lapisan ganda) jeung kakuatan tinggi lem dina mesin progresif ngabentuk, pressurize panas jeung sanyawa, ngaliwatan trimming ujung, slotting, prosés dahar pikeun nyieun konstruksi anyar ieu jeung hiasan. material.Advantages: kinerja lalawanan seuneu alus, hydrophobicity tinggi (leuwih luhur ti 98%), euweuh deformasi jeung réaksi kimiawi nalika baseuh, kakuatan alus tur insulasi sora alus. Panjang bahan inti bisa ngahontal 10m.Bisa nanggung dua tramping dewasa on.dopts wol batu salaku filler inti.Using panas dip lambar PCGl (lapisan ganda) jeung lem kakuatan tinggi dina mesin ngabentuk kutang, panas, pressurize jeung sanyawa, ngaliwatan trimming ujung, slotting, dahar. prosés nyieun konstruksi anyar jeung bahan hiasan ieu.Fitur: kinerja insulasi termal alus, gampang pikeun masang.Cai mibanda kinerja rélatif seuneu relatif luhur, ngabandingkeun kalayan panel sandwich lianna.
Konduktivitas termal: 0,044w / m.
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS c ...

      Ngaran Produk EPS sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja paduan,SS,SS HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core material EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Dijieun tangan ku G ...

    • electric driven clean room window with fog effect

      jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut: Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liqu ...

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

      panto panel résin melamin bersih pikeun ind médis ...

      Kalayan sipat fisik sareng kimia anu saé, résistansi dampak, résistansi ngagem, résistansi korosi asam sareng alkali, résistansi UV, jsb;permukaan plat résin melamin non-porous, pangaruh antibakteri alus teuing, nyegah polusi;Warna euyeub tur tékstur permukaan;Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing;bahan keusikan seuneu-tahan tinggi, résistansi seuneu tinggi;Loba dipaké di rumah sakit, farmasi sarta spasi bersih lianna;Pangeusi: kertas hon...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel sandwich honeycomb aluminium kalawan l ganda ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

      otomatis ngageser kualitas luhur ngaropéa seuneu ...

      Infrabeureum induksi on mode.motor kinerja tinggi, hirup layanan panjang.loba dipaké pikeun meresihan proyék di médis, kadaharan, kosmétik jeung industri manufaktur éléktronik.Dilengkepan alat sensing manusa.Ciri: hirup layanan panjang, perpanjangan waktu nutup salila aksés, basajan pikeun operasi sarta aman, utamana cocog pikeun mawa barang, aksés sering ka carts, isolasi gancang tina kamar beresih.Pangeusi: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, rock wool sandwiched polyurethane foa...