low atawa sedeng tegangan overhead hawa dibuntel konduktor aluminium kabel ABC kabel overhead

Katerangan pondok:

Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional.Eta nyadiakeun tingkat luhur kaamanan jeung reliabilitas, leungitna kakuatan handap sarta ékonomi sistem pamungkas ku cara ngurangan instalasi, pangropéa jeung ongkos operative.Sistem ieu idéal pikeun panyebaran padésan sareng khususna sampurna pikeun dipasang dina rupa bumi anu sesah sapertos daérah pagunungan, daérah leuweung, daérah basisir jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran ABC Insulated Power Cable
Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku
Voltaseu Nepi ka 600V
Konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor
Bagéan anu nyilang Dumasar sarat klien urang
Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedeng dianggo dina peletakan tetep ka
ngadistribusikaeun listrik dina tegangan dipeunteun AC 600V jeung dina garis transmisi 600V.
Bungkusan Paket Drum Kayu atanapi Drum Beusi-kai
Insulasi PVC atanapi XLPE

Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) mangrupikeun konsép anu inovatif pisan pikeun distribusi kakuatan overhead dibandingkeun sareng sistem distribusi overhead konduktor bulistir konvensional.Eta nyadiakeun tingkat luhur kaamanan jeung reliabilitas, leungitna kakuatan handap sarta ékonomi sistem pamungkas ku cara ngurangan instalasi, pangropéa jeung ongkos operative.Sistim ieu idéal pikeun distribusi désa sarta utamana sampurna pikeun instalasi di terrains hésé kayaning wewengkon pagunungan, wewengkon leuweung, wewengkon basisir jsb ABC ogé dianggap idéal pikeun distribusi kakuatan di wewengkon urban congested kalawan jalur sempit jeung by-jalur. .Dina ngembangkeun kompléks urban, kabel ABC mangrupa pilihan kahiji kusabab kalenturan -na pikeun ulang routing sakumaha ditungtut ku parobahan dina rencana pangwangunan kota.

>> Ngeunaan kabel kakuatan kami:


Urang bisa ngahasilkeun sagala jinis kabel kakuatan jeung dipeunteun tegangan (U0/U) ti 0.6/1 kv ka 1.8/3kv, 3.6/6kv, 3.6/7.2kv, 6/10kv, 6/12kv, 8.7/15kv, 8.7/17.5 kv, 12/20kv, 12/24kv, 18/30kv, 18/36kv dina jalur transmisi & transformasi pikeun tujuan waterproofing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • PVC inuslated cable

      Kabel insulasi PVC

      Ngaran PVC Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan 0.6 / 1kV, ~ 3.6 / 6kV atawa 0.6 / 1 ~ 1900 / 3300V Konduktor Tambaga atawa Aluminium Aplikasi Medium Konduktor Cross Bagian Dumasar sarat Voltagement klien urang Kabel dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina tegangan dipeunteun AC 3.6kV na handapeun garis transmisi 6kV.Paket Drum Kayu Paket atanapi Beusi-kai drum Insulasi PVC atanapi XLPE PVC kabel kakuatan (plastik po ...

    • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

      3 inti 4 inti XLPE kabel kakuatan insulated

      Ngaran XLPE Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan Nepi ka 35KV konduktor Tambaga atawa Aluminium konduktor Palang Bagéan Dumasar sarat klien urang Aplikasi Medium Voltage Power Cable dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina AC. tegangan dipeunteun 35kV na handapeun 35kV garis transmisi.Paket Drum Kayu Paket atanapi kendang Beusi-kayu Insulasi PVC atanapi XLPE XLPE kabel kakuatan insulated cocog pikeun peletakan fixe ...