Sistem Dosing Feed Jeruk Nipis

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Prinsip gawé:
Alat panyusun kapur nyaéta alat pikeun nyimpen, nyiapkeun sareng ngadukeun bubuk kapur.Bubuk sareng hawa diangkut ka tong tuang pikeun disimpen ku feeder vakum.Hawa discharged sanggeus dimurnikeun ku panyabutan lebu jeung Unit filtration, sarta bubuk kapur ragrag kana bin gudang.Kapasitas neundeun bin gudang dikirimkeun ku sensor tingkat ka sistem kontrol.Mesin dosing kapur anu dipasang di handapeun tong sampah ngirimkeun bahan-bahan anu gancang sareng kuantitatif.Bahan anu diangkut ka tank ngabubarkeun ngaliwatan conveyor screw konversi frékuénsi dina pipa disegel.Cai dicampur ku agitator pikeun ngabentuk solusi kalayan konsentrasi anu diperyogikeun.Saatos ngaleupaskeun slag, éta asup kana tanki panyimpen sareng disuntikkeun kana titik dosing ku pompa pangukuran pikeun ngarengsekeun dosis kapur.

Fitur produk:
Persiapan otomatis kontinyu, préparasi emulsion jeruk kalayan akurasi konsentrasi luhur.
Pemutus lengkungan tiasa dipilih supados motong kapur langkung lancar.
Alat nyerna kapur gancang diadopsi pikeun nyaluyukeun suhu nyerna anu paling cocog, hasilna efisiensi nyerna anu langkung luhur.
Méter tingkat bahan ngadopsi alat ukur tingkat cair anu diimpor pikeun kontrol anu tepat.
Sistem kontrol listrik ngadopsi sistem kontrol otomatis, sareng alat-alat beroperasi sacara otomatis kalayan efisiensi anu luhur.
Jumlah dahar bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh pamaké, sarta ukuranana akurat.
Dilengkepan alat anti blocking pikeun ngurangan biaya pangropéa teu perlu.
Alat panyabutan lebu anyar ngajamin lingkungan kerja anu bersih sareng bebas polusi.

Lingkup aplikasi:
Hal ieu loba dipaké dina pengobatan cai, suplai cai ketok kota, drying sludge, metallurgy, kakuatan listrik, kadaharan, industri kimia jeung widang lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Reverse Osmosis System Water Treatment Filter

      Prosés gawé 1. Pompa cai atah- nyadiakeun tekanan ka filter keusik quartz / filter karbon aktif.2. Saringan multi-sedeng–nyingkirkeun kekeruhan, zat tersuspensi, zat organik, koloid, jsb. 3. Saringan Karbon Aktif–Leupaskeun warna, klorida bébas, zat organik, zat ngabahayakeun, jsb. 4. Pompa tekanan tinggi– Nyadiakeun tekanan tinggi mun RO mémbran ro.5.Sistim RO– bagian utama tutuwuhan.Laju desalting mémbran RO bisa ngahontal 98%, nyoplokkeun leuwih 98% ion ...

    • Automatic Sludge Bucket

      Ember Sludge Otomatis

    • Dosing Medicine Filling Machine

      Mesin Pengeusian Dosing

      Prinsip gawé Mesin soaking ubar mangrupakeun alat nu integrates prosés neundeun bubuk garing, dahar, soaking, ngabubarkeun jeung curing.alat nu bisa éfisién tur merenah ngamajukeun curing lengkep jeung ngabubarkeun ubar, sarta nyegah lumangsungna karacunan ubar Prosés persiapan solusi ieu laun réngsé ngaliwatan klasifikasi unggal tank solusi.Tangki solusi dipisahkeun pikeun mastikeun waktos réaksi pangsaéna sareng konsentrasi konstan dina eac ...