cahaya

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu bracket kalayan pemantul

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, kontak ring ketat, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu hulu tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Cocog pikeun pencahayaan bangsal, rohangan laboratorium, bengkel bersih standar standar, jst.

  • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

    Kelas 1 low noise korosi-buktina lampu grille LED

    Éta ngahijikeun distribusi cahaya anu saé, leungitna énergi lemah sareng kontrol lampu kana hiji lampu pikeun ngahontal tingkat tingkat tinggi sarat lampu kantor. Tiasa dicocogkeun sareng dobel, tilu, opat pilihan tabung, cocog pikeun kabutuhan anu béda pikeun sebaran cahaya lemes, tingkat kaluaran cahaya langkung ti 70% volume alit, kondusif pikeun ngangkut, neundeun, masang. Hurup "V" singkatan tina sisipan, sareng hurup "X" kanggo hateup. Cocog pikeun gedong perkantoran, kantor, mal balanja ageung, kamar ngantosan, pabrik, sakola, rumah sakit sareng tempat-tempat umum di jero ruangan anu sanés.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W terbalik lampu kurung fuji

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu hulu tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Cocog pikeun pencahayaan bangsal, rohangan laboratorium, bengkel bersih standar standar, jst.

  • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

    Hemat énergi 150W 250W 400W Lampu pertambangan LED

    Cocog pikeun pepelakan industri, balanja, supermarket, aula ngantosan, ruang tunggu, pusat paméran, gimnasium sareng penerangan anu sanés.

  • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

    debu bebas lampu kuat 14W 28W 35W prisma nutupan lampu bracket

    Penampilan patén, gaya novél, wadah lampu nganggo motong sareng muter, kontak ring ketat, aman sareng dipercaya. Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, proporsi radial tipe puteran, kinerja kontak anu saé. Garis cahaya tina kurung prisma lemes sareng stabil, kalayan ciri-ciri lebu lemah sareng penampilan anu saé, cocog pikeun acara sarat lampu tinggi.

  • LED integration braket light for office, residential, commericial use

    Lampu braket integrasi LED pikeun kantor, padumukan, panggunaan komérsial

    Desain novél, penampilan anu saé, volume alit. Cocog pikeun kantor, bumi, lampu komersial, jst.

  • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

    Lampu alloy-drop alloy aluminium pikeun médis, kadaharan, kabersihan, listrik, kamar bersih

    Bayangan lampu didesain nganggo jinis teardrop. Lampu na disambungkeun sareng jalan tol atanapi dipasang nyalira, kalayan garis sambungan gancang di jero. Awak lampu sareng pitunjuk didamel tina bagian-bagian logam sareng dikonci ku sekrup stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu sareng jalan tol henteu murag. Lumaku pikeun ubar, kaséhatan, tuangeun, éléktronika sareng standar-standar standar pemurnian anu luhur.

  • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

    Lampu bracket tri-proof beueus-cai

    Lampu anu saluyu sareng kelas IP65. Waterproof, lembab-buktina, debu-buktina sealing desain, struktur lumrah, geulis tur loma, desain konci langkung ramah-pamaké, gampang dipasang sareng dijaga. Panyekel lampu hulu tunggal, 250V palastik rékayasa retardant seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna propelling tipe usaha Rotary, kinerja kontak anu saé. Desain novél, struktur kompak, penampilan anu saé, gampang dipasang sareng dirawat, gancang mimitian-up. Éta cocog pikeun tempat di jero rohangan sareng luar ruangan kalayan sarat tahan cai, lebu-buktina sareng Uap-buktina.

  • T type keel light strip

    T tipe strip keel lampu

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Beurat enteng sareng gampang dipasang. Cocog pikeun hotél, ruang rapat, pabrik atanapi kantor, Maké komérsial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola sareng rumah sakit dimana peryogi hemat energi sareng lampu indéks rendering warna anu luhur.

  • class 1 back lift or lower open type clean light

    angkat kelas 1 atanapi lampu handap jenis kabuka handap

    Lampu sapinuhna cocog sareng keel, sareng gampang dipasang. Awak hampang sareng tutup tukangna dieusi ku panyegelan kapadetan tinggi. Teu aya lebu, gampang dibersihkeun, henteu sorotan, panutup tukang ngadopsi tipe panto muka, dibereskeun sareng gesper kualitas luhur, gampang dibuka sareng nutup, gampang dijaga, kasalahan ukuranana sadayana kirang ti +/- 1mm, rata saluyu sareng JS141.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W reses LED SMD cahaya bersih pikeun kamar bersih

    Desain pigura lampu fluorescent bersih anu dipasang nyaéta ipis sareng caket kana lalangit. Awak lampu sareng tutup tukangna dieusi ku panyegelan kapadetan tinggi. Teu aya lebu, gampang dibersihkeun, teu aya sorotan. Diod semikonduktor anu anyar ngarah téknologi pencahayaan pisan ningkatkeun kahirupan sumber cahaya, sareng henteu ngandung raksa dina lampu neon tradisional, anu ramah lingkungan pisan. Rumah sakit, apoték, ngolah tuangeun, neundeun sareng lampu kamar bersih industri pilihan idéal. Rupa-rupa ukuran awak ringan sareng jinis sumber cahaya nyaéta opsional. Dipaké pikeun tingkat kabersihan tingkat 100-10000.

  • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

    Cai-buktina 9W 18W 25W LED chip jinis lampu tri-proof

    Lampu minuhan rating IP65. Waterproof, lembab-buktina, debu-buktina sealing desain, struktur lumrah, geulis tur loma, desain konci langkung ramah-pamaké, gampang dipasang sareng dijaga. Panyekel lampu sirah tunggal, 250V palastik rékayasa retardant seuneu tingkat tinggi, kakuatan mékanis tinggi, diameter sareng jangkungna propelling tipe usaha Rotary, kinerja kontak anu saé. Desain novél, struktur kompak, penampilan anu saé, gampang dipasang sareng dirawat, gancang mimitian-up. Éta cocog pikeun tempat di jero rohangan sareng luar ruangan kalayan sarat tahan cai, lebu-buktina sareng Uap-buktina.

12 Teras> >> Halaman 1/2