beurat lampu aluminium honeycomb sandwich panel panel komposit aluminium pikeun cladding témbok jeung hiasan

Katerangan pondok:

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.

Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb
Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Max Panjang 6000mm atanapi ngaropéa
Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm
Steel Facer Kandel 0,5-1,0 mm
Bahan Plat Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Palapis PE, PVDF, HDP
Bahan inti EPS
Struktur Pigura Galvanized atanapi struktur pigura profil
Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi

 

Sistim témbok kamar bersih mangrupakeun dewan komposit dijieunna tina cadar baja coated berwarna nurutkeun bahan inti béda.Opat sisi dewan dikuatkeun sareng disegel ku sealing ujung.Bengkel produksi ditutup ku ngagunakeun papan purifikasi, sareng sistem sanésna tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan anu tangtu.Gelar rohangan pikeun nyumponan kualitas pangolahan industri anu béda sapertos tuangeun, ubar, éléktronika sareng produk sanésna.Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitasna alus sareng pangisi EPS.Leungeun dijieun ku GI atawa pigura profil Aluminium.
Merenah pikeun instalasi tur ngabongkar, kinerja komprehensif alus.
11

>>Prosés Pabrik:


3

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Kertas Honeycomb Sandwich Steel Partition Plate loba diterapkeun kana témbok kamar bersih sareng siling ditunda kamar bersih sareng proyék-proyék anu aya hubunganana dina industri Éléktronik, Industri Pétrokimia, Pangan sareng Rumah Sakit, Aviation sareng Institut Ilmiah sareng saterasna.
Konduktivitas termal: 0,044w / m.
Penampilan anu saé sareng kinerja dina résistansi seuneu, sora sareng insulasi termal
Sadaya pagelaran konci (insulasi sora, insulasi termal, résistansi shock sareng résistansi seuneu) nyumponan standar GB nasional.

2

>>PAKET:


1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • electric driven clean room window with fog effect

      jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>> Ngeunaan jandéla kamar bersih disetir listrik kalawan pangaruh kabut: Switchable Film Transparan (ogé katelah Polimér Dispersed Liqu ...

    • fireproof MGO board magnesium oxide sandwich panel

      fireproof dewan MGO magnésium oksida panel sandwich

      Ngaran Produk Panel sandwich magnésium oksida Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atanapi ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy-, baja Ti-Z ,HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti Magnésium oksida Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan EPS ...

    • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

      ngaropéa alu aluminium pigura kaca ngageser detik ...

      Profil pigura panto bisa dipaké pikeun reserving bukaan atawa liang dina sistem témbok kamar bersih.40 tipe awak panto, kualitas harga lampu alus teuing.Pigura panto adopts study karét sealing strip kalawan kinerja sealing alus teuing.Hiji-lapisan jandela kaca biasa bisa dipilih pikeun jandela observasi pikeun ngahemat ongkos.Hal ieu loba dipaké dina sistem témbok plat baja warna.Filler: kertas honeycomb, alumunium honeycomb, wol batu sandwiched busa polyurethane;Jandéla inspeksi: tempered ganda...

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb stainless steel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Max 6000mm atawa ngaropéa Ketebalan Tembok 50mm 75mm 100mm Steel Facer Ketebalan 0.5-1.0mm Lempeng Luar Bahan PPGI,Al-mg-M, baja alloy baja, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan Inti EPS Frame Struktur Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lambar permukaan PCGI kualitas alus kalawan fi ...

    • paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      kertas honeycomb sandwich panel pikeun kamar bersih h ...

      Ngaran Produk Panel sandwich honeycomb Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Panjang 6000mm atawa ngaropéa Tembok Kandel 50mm 75mm 100mm Steel Facer Kandel 0.5-1.0mm Outer Plate Bahan PPGI,Al-mg-M,n baja alloy-Z,n steel HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Bahan inti EPS Frame Structure Galvanized atanapi struktur pigura profil Aplikasi Kimia, médis, listrik, kadaharan, kamar bersih farmasi Sistem témbok kamar bersih nyaéta papan komposit dijieunna tina co...

    • Windows with manual magnetic built-in blind

      Windows kalawan manual magnét diwangun-di buta

      >> Ngeunaan jandela kamar bersih: Jandéla purifikasi boga kategori utama ku bahan: pigura alloy aluminium sarta pigura stainless steel sarta hiji waktos molding pigura baja;ku bentuk juru: sudut buleud jeung sudut pasagi.Kabéh jandéla purifikasi anu mibanda gelas lapisan ganda na vakum jero, ieu nyadiakeun tightness hawa alus jeung kinerja termal.>>Ngeunaan windows nganggo buta manual magnét diwangun-di: Téori jandela sareng buta diwangun-di magnét manual nyaéta ngagunakeun ...