CAHAYA

  • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

    stainless steel tiis digulung panel kelas 1 lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

  • ultraviolet germicidal light

    sinar ultraviolét germicidal

    lampu germicidal teu perlu dirobah jadi lampu katempo, panjang gelombang 253,7 nm bisa boga pangaruh sterilization pohara alus, ieu sabab sél garis nyerep lampu aya aturan, dina 250-270 nm sinar ultraviolét boga nyerep panggedena, nyerep sinar ultraviolét dina kanyataanana peran dina bahan genetik sélular atawa DNA, éta muterkeun hiji allochromatic, énergi foton ultraviolét diserep ku pasangan basa DNA, ngabalukarkeun mutasi bahan genetik, nyieun baktéri maot instan atawa teu bisa baranahan, ngahontal tujuan sterilization.

  • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

    ledakan-bukti & anti korosi lampu fluoresensi bersih

    ballast éléktronik internal pikeun ballast ngabeledug-bukti, kalawan circuit pondok tur kinerja panyalindungan circuit kabuka, pikeun lampu mareuman efek sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420. .98, kalawan input tegangan lega, dina rentang tegangan 170-250v bisa ngajaga kaluaran kakuatan konstan;Alat-alat darurat tiasa dipasang dumasar kana sarat pangguna.Nalika kakuatan dipareuman atanapi kacilakaan lumangsung, t bakal otomatis pindah ka kaayaan cahaya darurat.Cocog jeung industri kimia, pemurnian minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak lepas pantai jeung lingkungan tahan korosi lianna.

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

    penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W inverted lampu bracket fuji

    Penampilan patén, gaya novel, wadah lampu nganggo motong sareng puteran, aman sareng dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog jeung pencahyaan bangsal, ruangan laboratorium, bengkel bersih standar tinggi, jsb.

  • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

    Lampu bracket tri-buktina tahan cai beueus

    Lampu saluyu sareng kelas IP65.Waterproof, Uap-buktina, desain sealing debu-bukti, struktur lumrah, geulis tur berehan, desain konci leuwih ramah-pamaké, gampang pikeun masang jeung mertahankeun.Panyekel lampu sirah tunggal, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur 250V, kakuatan mékanis anu luhur, diameter sareng jangkungna ngadorong jinis Rotary, kinerja kontak anu saé.Desain novel, struktur kompak, penampilan geulis, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, gancang ngamimitian-up.Ieu cocog pikeun tempat indoor na outdoor kalawan syarat waterproof, lebu-bukti jeung Uap-buktina.

  • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

    aluminium alloy lampu cimata-serelek pikeun médis, kadaharan, kabersihan, listrik, kamar beresih

    Bayangan lampu dirarancang nganggo jinis tetesan cai mata.Lampu dihubungkeun sareng guideway atanapi dipasang sacara misah, kalayan jalur sambungan gancang di jero.Awak lampu na guideway dijieunna tina bagian logam jeung dikonci ku screws stainless steel pikeun mastikeun yén awak lampu na guideway teu layu atawa gugur.Lumaku pikeun ubar, kaséhatan, kadaharan, éléktronika jeung standar luhur cahaya purifikasi lianna.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W recessed LED SMD lampu bersih pikeun kamar beresih

    Rarancang pigura tina lampu fluoresensi bersih anu dipasang nyaéta ultra-ipis sareng caket kana siling.Awak lampu sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, teu sorotan.Panganyarna dioda semikonduktor téhnologi cahaya dipingpin greatly ngaronjatkeun kahirupan sumber lampu, sarta teu ngandung raksa dina lampu fluoresensi tradisional, nu pisan ramah lingkungan.Rumah sakit, apoték, pamrosésan kadaharan, neundeun jeung industri kamar bersih cahaya pilihan idéal.Rupa-rupa ukuran awak lampu sareng jinis sumber cahaya opsional.Dipaké pikeun 100-10000 tingkat kasempetan kabersihan.

  • class 1 back lift or lower open type clean light

    kelas 1 balik angkat atawa handap tipe kabuka lampu bersih

    Lampu pinuh pas kana keel, sareng gampang dipasang.Awak anu hampang sareng panutup tukang dieusian ku sealing dénsitas luhur.Taya lebu, gampang pikeun ngabersihan, euweuh sorotan, panutup tukang adopts panto tipe kabuka, dibereskeun kalawan kualitas luhur ngaitkeun, gampang pikeun muka jeung nutup, gampang pikeun mulasara, kasalahan ukuran sakabéh kirang ti +/- 1mm, flatness conforms mun JS141.

  • class 1 bevel edge clean light

    kelas 1 bevel ujung lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

  • class 1 recessed type clean light

    kelas 1 recessed tipe lampu beresih

    Awak lampu dirarancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih anu gampang sareng penampilan anu sederhana.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.

  • medical clean light for medical operation room ICU

    lampu bersih médis pikeun kamar operasi médis ICU

    Kartu design awak lampu konéng, penampilan berehan, diwangun-di pemantul eunteung, desain pigura luminaire 45 derajat lamping, geulis, gampang pikeun ngabersihan;Sambungan antara sahadé lampu jeung awak lampu adopts kualitas luhur sealing strip;Ukuran lampu tiasa disaluyukeun.Maneuh lampu bersih, cocog pikeun kamar operasi médis, bangsal ICU, jsb.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2