Lampu LED

  • T type keel light strip

    T tipe strip keel lampu

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Beurat enteng sareng gampang dipasang. Cocog pikeun hotél, ruang rapat, pabrik atanapi kantor, Maké komérsial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola sareng rumah sakit dimana peryogi hemat energi sareng lampu indéks rendering warna anu luhur.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W reses LED SMD cahaya bersih pikeun kamar bersih

    Desain pigura lampu fluorescent bersih anu dipasang nyaéta ipis sareng caket kana lalangit. Awak lampu sareng tutup tukangna dieusi ku panyegelan kapadetan tinggi. Teu aya lebu, gampang dibersihkeun, teu aya sorotan. Diod semikonduktor anu anyar ngarah téknologi pencahayaan pisan ningkatkeun kahirupan sumber cahaya, sareng henteu ngandung raksa dina lampu neon tradisional, anu ramah lingkungan pisan. Rumah sakit, apoték, ngolah tuangeun, neundeun sareng lampu kamar bersih industri pilihan idéal. Rupa-rupa ukuran awak ringan sareng jinis sumber cahaya nyaéta opsional. Dipaké pikeun tingkat kabersihan tingkat 100-10000.

  • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

    Cai-buktina 9W 18W 25W LED chip jinis lampu tri-proof

    Lampu minuhan rating IP65. Waterproof, lembab-buktina, debu-buktina sealing desain, struktur lumrah, geulis tur loma, desain konci langkung ramah-pamaké, gampang dipasang sareng dijaga. Panyekel lampu sirah tunggal, 250V palastik rékayasa retardant seuneu tingkat tinggi, kakuatan mékanis tinggi, diameter sareng jangkungna propelling tipe usaha Rotary, kinerja kontak anu saé. Desain novél, struktur kompak, penampilan anu saé, gampang dipasang sareng dirawat, gancang mimitian-up. Éta cocog pikeun tempat di jero rohangan sareng luar ruangan kalayan sarat tahan cai, lebu-buktina sareng Uap-buktina.

  • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

    70W 100W 150W volt-lampu LED ageung-lampu lampu

    Bayangan cahaya didamel tina casting mati aluminium berkualitas tinggi, sumber cahaya kinerja dissipation panas anu hadé didamel tina manik lampu kacaangan ultra-luhur, kacaangan anu luhur, sareng panggunaan anu langkung stabil; Catu daya arus konstan diwangun pikeun mastikeun kinerja lampu anu stabil. Cocog pikeun cahaya intensitas jero rohangan, sapertos bengkel, tempat umum sareng lampu ruang jangkung sanés.

  • 180V~220VAC aluminum alloy cold rolled LED down light

    180V ~ 220VAC alloy aluminium tiis ngagulung LED handap lampu

    Awak lampu didamel tina alloy aluminium presisi die-casting, struktur ultra-ipis, modeu pemancaran cahaya handap, bubuk permukaan perlakuan suhu tinggi ngubaran, tahan korosi. Sistem panggunaan lampu nyayogikeun LEDSMB2835 saluyu sareng standar Amérika Energy Star, sareng pembusukan lampu leutik sareng efisiensi lampu tinggi. Pelat difusi optik Mitsubishi, lampu anu langkung lemes, épisiensi kaluaran lampu tinggi. Ngadukung faktor kakuatan tinggi terisolasi arus-arus drive drive konstan, skéma desain standar tinggi, seleksi bahan ketat, uji ketat, pikeun mastikeun lampu tiasa dianggo stabil sareng umur panjang. Tempat anu lumaku: Pusat seni musium, bumi butik, hotél kelas luhur, pusat balanja kelas luhur sareng pencahayaan konci jero rohangan sanés.

  • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

    plat gusset aluminium ditunda siling LED lampu panel bersih

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Beurat enteng sareng gampang dipasang. Cocog pikeun hotél, ruang rapat, pabrik atanapi kantor, kagunaan komérsial, padumukan atanapi fasilitas umum, sakola sareng rumah sakit dimana peryogi hemat energi sareng lampu indéks rendering warna anu luhur.

  • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

    Kelas 1 hemat énergi bevel ujung LED lampu bersih panel

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu aya ultraviolét, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Beurat enteng sareng gampang dipasang. Cocog pikeun hotél, ruang rapat, pabrik atanapi kantor, kagunaan komérsial, padumukan atanapi fasilitas umum, sakola sareng rumah sakit dimana peryogi hemat energi sareng lampu indéks rendering warna anu luhur.

  • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

    Ngahemat énergi kelas 1 ujung stainless steel LED lampu bersih

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu aya ultraviolét, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Beurat enteng sareng gampang dipasang. Cocog pikeun hotél, ruang rapat, pabrik atanapi kantor, Maké komérsial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola sareng rumah sakit dimana peryogi hemat energi sareng lampu indéks rendering warna anu luhur.

  • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

    Ngahemat énergi kelas 1 tipe ujung lempeng LED lampu bersih panel

    Lampu caang kaluar sacara datar, kalayan sudut cahaya anu langkung lega. Desain sirkuit khusus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotorkeun lingkungan. Hemat énergi, kacaangan luhur, henteu raksa, teu aya infrared, teu ULTRAVIOLET, henteu gangguan éléktromagnétik, teu aya pangaruh termal, teu aya radiasi, teu aya kajadian stroboscopic. Ringan, gampang dipasang, cocog pikeun hotél, kamar konperénsi, pabrik atanapi kantor, panggunaan komersial, fasilitas padumukan atanapi umum, sakola, rumah sakit peryogi hemat énergi sareng lampu indéks warna anu luhur.

  • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

    Kelas 1 low noise korosi-buktina lampu grille LED

    Éta ngahijikeun distribusi cahaya anu saé, leungitna énergi lemah sareng kontrol lampu kana hiji lampu pikeun ngahontal tingkat tingkat tinggi sarat lampu kantor. Tiasa dicocogkeun sareng dobel, tilu, opat pilihan tabung, cocog pikeun kabutuhan anu béda pikeun sebaran cahaya lemes, tingkat kaluaran cahaya langkung ti 70% volume alit, kondusif pikeun ngangkut, neundeun, masang. Hurup "V" singkatan tina sisipan, sareng hurup "X" kanggo hateup. Cocog pikeun gedong perkantoran, kantor, mal balanja ageung, kamar ngantosan, pabrik, sakola, rumah sakit sareng tempat-tempat umum di jero ruangan anu sanés.

  • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

    Hemat énergi 150W 250W 400W Lampu pertambangan LED

    Cocog pikeun pepelakan industri, balanja, supermarket, aula ngantosan, ruang tunggu, pusat paméran, gimnasium sareng penerangan anu sanés.

  • LED integration braket light for office, residential, commericial use

    Lampu braket integrasi LED pikeun kantor, padumukan, panggunaan komérsial

    Desain novél, penampilan anu saé, volume alit. Cocog pikeun kantor, bumi, lampu komersial, jst.