Lampu braket integrasi LED pikeun kantor, padumukan, panggunaan komérsial

Katerangan pondok:

Desain novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Balik deui tipe lampu beresih
Kakuatan 14W 28W 18W 36W
Asal Cina
Voltaseu AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertipikat CE CCC RoHS

Desain novel, penampilan geulis, volume leutik.Cocog jeung kantor, imah, lampu komérsial, jsb.

>>Kinerja sareng Standar Kualitas:


Fitur produk:

awak lampu: eta dijieunna tina kualitas luhur thickened pelat baja tiis-digulung, kalawan desain novel, penampilan geulis tur volume leutik.Beungeutna dioksidasi sareng anti violet.

Cap terminal: kualitas luhur seuneu retardant PC rékayasa plastik, kakuatan mékanis tinggi, euweuh yellowing jeung dis-ngawarnaan, sarta warna anu sarua salaku bahan awak lampu pikeun milih jenis.

Sumber cahaya: ngadopsi téknologi patch LED panganyarna, kalayan efisiensi cahaya anu luhur, buruk cahaya rendah sareng umur panjang.

Terminal kabel: kabel internal dijieunna tina 0.5mm2, tahan suhu 105°kawat C, sarta clamp kawat dibereskeun.

Standar produk & syarat téknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Modél produk

Kakuatan

Ukuran awakna ringan (mm)

Cabang / Kotak

Voltaseu

HR-SL / L 4W

LED 4W

313×22×26

30

AC220V

HR-SL / L 4W

LED 7W

573 × 22 × 26

30

AC220V

HR-SL / L 4W

LED 10W

873 × 22 × 26

30

AC220V

HR-SL / L 4W

LED12W

1024 x 22 x 26

30

AC220V

HR-SL / L 4W

LED 14W

1173 x 22 x 26

30

AC220V


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 14W 28W 18W bracket light with reflector

      14W 28W 18W lampu bracket kalawan pemantul

      Lampu bracket Ngaran Produk kalawan kakuatan pemantul 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS penampilan Patén, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu ngadopsi wadah lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Cocog pikeun pencahayaan bangsal, laboratorium ...

    • PVC inuslated cable

      Kabel insulasi PVC

      Ngaran PVC Insulated Power Cable Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 baku Tegangan 0.6 / 1kV, ~ 3.6 / 6kV atawa 0.6 / 1 ~ 1900 / 3300V Konduktor Tambaga atawa Aluminium Aplikasi Medium Konduktor Cross Bagian Dumasar sarat Voltagement klien urang Kabel dipaké dina peletakan tetep pikeun ngadistribusikaeun listrik dina tegangan dipeunteun AC 3.6kV na handapeun garis transmisi 6kV.Paket Drum Kayu Paket atanapi Beusi-kai drum Insulasi PVC atanapi XLPE PVC kabel kakuatan (plastik po ...

    • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

      ngabeledug-bukti & anti korosi fluor bersih ...

      Ngaran produk ngabeledug-bukti&anti korosi lampu fluoresensi bersih lampu bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina Tegangan AC200V Tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS ballast éléktronik internal pikeun ballast ledakan-bukti, kalawan sirkuit pondok tur kinerja panyalindungan sirkuit kabuka, pikeun lampu mareuman pangaruh sepuh dahi sarta fenomena leakage dilengkepan circuit preventif, ku kituna lampu bisa jalan normal, sarta efisien énergi-hemat COS420.9 ...

    • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

      lebu bébas lampu kuat 14W 28W 35W panutup prisma ...

      Ngaran produk prisma panutup bracket lampu Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Patén penampilan, gaya novel, wadah lampu maké motong sarta puteran, kontak ring kedap, aman tur dipercaya.Panyekel lampu sirah tunggal, 250V, plastik rékayasa tahan seuneu kualitas luhur, kakuatan mékanis anu luhur, jinis rotary propulsion radial, kinerja kontak anu saé.Garis cahaya tina bracket prisma lemes sareng stabil, kalayan ...

    • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

      Kelas 1 hemat energi bevel ujung LED panel bersih...

      Ngaran produk bevel ujung LED lampu panel bersih Power 14W 28W 18W 36W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS Lampu caang kaluar lengkep datar, jeung sudut luminance lega.Desain sirkuit husus, pikeun nyingkahan hiji lampu goréng tunggal mangaruhan pangaruh sakabéh, bébas tina gangguan radio, moal ngotoran lingkungan.Énergi hemat, kacaangan tinggi, euweuh raksa, euweuh infra red, euweuh ultraviolet, euweuh gangguan éléktromagnétik, euweuh pangaruh termal, ...

    • class 1 bevel edge clean light

      kelas 1 bevel ujung lampu beresih

      Ngaran produk Bevel ujung lampu bersih Power 14W 21W 28W Asal Cina tegangan AC200V tingkat insulasi Kelas 1 bijil CE CCC RoHS awak Lampu dirancang kalayan ujung beveled pikeun beberesih gampang jeung penampilan basajan.Hal ieu dilengkepan eunteung pemantul.Teduh cahaya dihubungkeun sareng awak lampu kalayan perjalanan sealing kualitas luhur.Cocog jeung cahaya tina bengkel éléktronik, bengkel farmasi sareng bengkel bersih standar luhur.>>Kinerja sareng Standar Kualitas: Fea...